Instagram : @peejburhan

bengang rasa nak tikam-tikam~

arghhhh...i have so many to tell.
sometimes rasa nak dengar pendapat orang.
tapi kadang2 macam takda motif.
sebab bukan nak terima pun pandangan orang. sebab at the end kita jugak yang kena decide sendiri kan.

macam2 rasa ada sekarang ni.
bunga2 ada. rindu ada. kadang2 nak marah pun ada.
tapi macam dont know where to turn to.
esp part marah tu la kan.
sebab tulis kat blog ramai sangat orang baca. esp people i know.
so tak suka.
then nak tulis kat facebook. pun ramai jugak orang.
then twitter. memang la private. but still follower boleh baca.
n i hate it when people assume things.

rasa nak pecah la otak.
macam2 pikir.
kadang2 rasa nak tikam2 orang.
ok i'm losing my mind.
huarghhhhh...

ok this entry is pointless.

7 Comments:

aRDy said... [Reply to Comments]

meh cite kt abg meh.

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Seek help from Allah..Pray for solution and an easy path for you. Take my advice, the answer is within you..as said you are the one to decide..

Siapa yang kau nak tikam?? Crazy girl! He he he

peej said... [Reply to Comments]

ardy - ewah laju je abg offer diri yea. takpe la bang. adik pemalu. haha.


mama - baiklah mak enche. crazy girl? tgk la anak sapa. mak borek anak rintik la. hahahhaa.

A.I said... [Reply to Comments]

carik le kawan yg betul2 bleh dgr luahan kau tu. jgn kasi malatop 'dalam'. mmg betol2 jadik giler kau nnt. kau nk jd cam aku ke???!! eh!

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

bukak lg satu blog. tp jadik mysterious. paham? tp ko bgtau aku la itu ko. bahhahahahah aku tetaaaaaaaapppp nak keypohchi. kalau tak sia sia la org panggil geng badak kak nam kannnnnnnnnn.... masa ni la nak buktikannye

peej said... [Reply to Comments]

a.i - memang la. tp aku mcm malu if nak cakap kat kawan ke apa. sebab mmg confusing. aku sendiri x faham. sebab like i said. in the end aku yg kena decide.


lilred - aku ada terpikir. dah lama sebenarnye. baru terasa kepuasan blogging if jadi anonymous blogger. tp blog satu ni pun aku malas nak update. ni pulak nak ada blog lain. payah la. sempat je kau nak selit unsur2 tu kan nok. hahaha

syida_spears said... [Reply to Comments]

kak peeja,

heee..sbgai silent reader yg tegar dan gigih jd stalker blog akak (gilerr mengaku) hee..mmg akak rase xselesa nk tulis kan..tp kdg2 ape yg akak alami tue, sume org alami but mybe xde keberanian nk tulis..

so bile bace komen2 org kat blog akak, atleast mcm jd pnduan untk diri sendiri..sbnrnye just nk ckp, tulisla kak..hee..suke nk bace pendpt org..tp papepun, its up 2 u..sy tetap menyokong akak dr belakang smbil bercekak pinggang! hee..takecare n hv a nice day yo0..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...