#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

ke red box lagi~

khamis tu...balik je umah..
siap2..noy kena standby kuwait..kat trader's hotel tu..
mcm xde motif jugak la..kau standby..kira kalau ada org report sick kena fly la..
tp if 3 org report sick baru la kena tarik..
masalahnya mmg x la kot sampai 3 org kan..kecuali berpakat..
so mcm xde motif jugak la aku rasa standby tu..
tp layankan aje..
kira ok la..sebab kita org dpd setiawangsa aje..
kalau yg dok jauh2 tu..ada yg kat nilai.ada yg kat klang..serdang la apa la..
kan ke buat penat aje tu..

:: sesuka hati je standby comot2 dia ni ::
:: nasib kakak dia comel..wah tiba2...puji diri nampak..haha. ::

lepas je cukup time..
terus pecut ke low yatt..karaoke session..
sebab kita org ada coupon macam2..voucher rm50..
sekali xleh guna pulak..sebab minimum 5 person..
nasib malam2 adalah murah...

sampai je serbu makan dulu..
sebab x makan apa lagi kecuali tako tao tu je siang...
ni makan2 yg kita org amik..




:: gila byk kan..tp x makan pun semua..tamak je lebih..::
x berapa stone makanan dia..
lg sedap red box plus, pavillion or red box the curve punya makanan..
oh menyanyi adalah puas..kate berapa kerat aje kan..
n suke sebab mostly lagu semua lepas je nyanyi..
tp ada jugak la sana sini sumbang..
apa kau ingat kau beyonce suara nak lepas semua..

:: budak ni beli baju baru je terus pakai..x menyempat betul ::

:: aksi je lebih..suara ke laut.. ::

oh hari tu kami bertiga aje..
so xde la segan2 ke apa..
so nyanyi la berdiri bagai..
oh suara lepas ok..mungkin pernafasan lebih lancar kot..
cea..mcm terel2 je cara aku cakap kan..
tp betul la..
maybe sebelum ni byk suara itik aje sebab pemalas kan..
menyanyi sambil duduk aje..
ngan perut berlipat2 bagai..abis mcm mana nak keluar suara tu..haha..

:: oh pastu jumpa cover mic tu..terus pakai..excited lebih..gilo..nonoy cuba beraksi clown di situ..::
:: apa kena tah minah ni..tp jgn hiraukan dia..focus kat gadis belakang tu..sopan orangnya..wah 'gadis'..heheheh...n sopan la sgt kan..dok mcm tu.. ::
:: wah muka mcm feeling abis je kan..kira layan perasaan betul la tu.. ::

:: ok noy..enough with the clown thingy.. ::

harus nyanyi sampai la red box dah x bg nyanyi..
tp sgt cilakak ok..lg 15 minutes nak abis..a/c dah tutup..panas ok..
tp ye la kan..dah nak pukul 4 time tu..
abis aje terus bergerak pulang ke pangkuan keluarga..
as usual..aku mengalami masalah buat penutup..
so kira ok la kan..ta-ta..

bukit bintang in my heart~

oh ini kisah hari khamis..
di saat2 aku emo2 x tentu hala..
noy ajak keluar..oh i loike..
walaupun mula2..dua-dua pun malas nak keluar.
at last petang around 4pm mcm tu baru keluar..
setelah fikir2 banyak kali..keluar aje la.


:: malas la sangat kan..tapi siap melawa2 sakan ::

noy nak beli something, so kita orang decide pergi bukit bintang.
i don't know why, tapi aku adalah sangat suka pergi BB.
bukan kerana aku pernah sekolah sana, or sebab aku mcm banyak kenangan kekasih2 lama kat sana..wah matiklah statement..'kekasih2' katanya..mcm ramai sgt la kekasih aku kan.
tapi aku suka BB sebab aku rasa macam2 boleh dapat sana..
barang2 yang murah n lawa2..x kisah la baju ke..gadgets ke..
situ jugak banyak tempat makan best2..

traffic was fine..so mcm xde masalah jam2 ke apa..
sampai pun parking x payah nak carik ..

:: sampai aje terus tuju cup bon..sebab nak beli air bon-bon ::

:: muka org ceria nak dapat air bon bon ::

oh sorry seperti biasa aku lupa nak snap air tu..
mula2 dah nak snap2..
tp noy kata tunggu cair baru leh nampak bon2 tu..
cair la sangat..terus lupa nak snap picture..

then ke low yatt..
carik barang yg noy nak tu..
tu biar dia cerita..sebab dia kata dia yg nak update..
kita tunggu je la yea..
dulu entry crocs pun dia kata nak buat..
sampai ke sudah xde weyh...update la sangat kan..

oh masa beli2 tu..ingat nak pakai debit card..x boleh pulak..
kena la keluarkan duit kat atm..
hoih ada 4 machine..1 dah out of order..kehabisan duit kot..
lg 3 amik kau berderet panjang ok..
ada la nak dekat 1/2 beratur nak keluarkan duit aje..

lepas beli tu..
lepak starbucks kejap..minum2..


:: oh tekak dah x boleh terima segala coffee, chocolate semua..sebab baru minum bon-bon tu..so aku minum mango black tea sahaja..sedappp.. ::
:: ok muka aku menunjukkan mcm air tu x sedap je kan..tp sebenarnye sedap..cuma aku x reti nak minum sambil menyengih ke apa..nanti tersedak pulak kannn..::
:: noy dah x kuasa nak layan aku..time ni dia tgh cakap, "dah la pija..dah xmo lagi" ::
:: tapi minah itu adalah gilo..tiba2 dia menyengih pulak..serious psycho ok ::
:: mata aku ni dah x boleh di tolong lagi..dulu dark circle aje..sekarang eye bag pun dah ada..haihh..emo lebih ni ::

cantik x bulu mata i..
haa..gedik kan..keluar2 biasa2 pun pakai fake eyelashes bagai..
semenjak dua menjak menjadi 'dara berhias' ni..nak melawo ajo..*lawa ke..haha*
oh bukan janda berhias ok..dara berhias...hahhaa..nak jugak..
oh bulu mata adalah sgt addicted ok.
once pakai..rasa nak pakaiiiii aje..rasa mcm xnak bukak pun ada..
tp gila la kan dok umah semua nak pakai..

:: vain lebih ::

lepas tu ke sungai wang..
mission mencari baju untuk berjimba dengan blogger babes..
dapat noks..mak skerrr..
seperti biasa..aku ni kan ada masalah xde keyakinan diri gitu..
noy lak bawak tempat baju org2 kurus..
so dia tunjuk baju..x try..aku dah kata x muat la apa la..
tapi bila try..muat ok..oh suka..
tp mungkin untuk org kurus..baju itu adalah longgor n leleh2 kat baju..
aku pakai harus la jadi x longgar kan..
oh blogger babes.nantikan kemunculan ku dgn baju baru..oh sukee.. ;D

lepas tu noy pun gedik nak carik baju untuk dia..
jalan2..naik level 6..
nampak tako tao..harus singgah dulu..


:: sila muntah tgk muka kita org..abis dah keluar berdua aje...so dia snap muka aku..aku snap dia.. ::
:: tako tao octopus ::

oh selalu amik 2 pack..harus tamak..sebab sedap sgt..
tp kali ni amik 1 aje :D
konon nak makan..last2 x boleh..aku makan half aje..pastu simpan..
aku adalah x reti makan panas2..kalau suam2 xpe..ni panas melampau..
so leh tahan..rasa nak melecur lidah..siap berair2 mata..
dlm kereta baru makan..

:: dapat baju baru muka puas hati ::

pastu carik2 lagi baju noy..
dia ni selagi baju x dapat x reti2 nak balik..
tu pun kita orang balik sebab nak ambik something kat umah acu..
maka kami balik dengan hati yang riang..
ok tu je...ta-ta..

domino's pizza yumm~

ok still aku x ingat hari apa..
but kami adalah pemalas masak n malas nak keluar makan..
so order domino's
malas cerita banyak..idea xdak..
dpd aku merepek2 buat panjang2..tp satu hapa org x paham..
kita bg ringkas aje ye..
janji korang dpd terliur sudah..hiahahahah..

:: beef pepperoni n cheese thin toast ::
:: aloha chicken thick toast ::
:: 2 sets of hot & spicy chicken wings ::

sedap weyh..
sapa x pernah try chicken wings tu..sila try..
dia mcm masam2..pakai hot sauce..
mcm nandos..tp nando's mcm masam sgt n pedas melampau kan..
ni mcm just nice..
dia ada..bbq flavour jugak..tp x pernah try..so x tau la..

:: gila asyik muka makan chicken wings ::
:: gila sakai aku edit..tp xkan nak menepak pic sexy2 kan..so biarlah mcm sakai rupanya..janji coverline gitu ::
:: muka tuan blog harus ada...baru la berseri..kira mcm seri blog gitu ::
:: oh PG seperti biasa xde perasaan..tu yg muka xde ekperasi...eh tp kalau ceria lebih..terlebih2 eksperasi dia tu ::
:: seronok makan sampai gegar2.. ::

oh sekejapan aje licin pizza itu..
pastu blogger tegar terus chop laptop weyh..
siapakah blogger tegar itu??
mari kita sama2 lihat ....

:: itulah dia..x menyempat weyh terus dok situ..muka noy frust aje..haha..mmg la umah aku pc banyak..tp tah apa kena semua nak guna laptop aje..haha ::

:: tah blog siapa dia baca sampai tersenyum tu..siap ade benda tu lak kat leher..kasi relax la konon ::

ok tu je..
haha mcm cilakak aje..
gaya org pemalas update aku ni..
apa2 aje la ye..
ok ta-ta..

mc donald's breakfast~

oh kepada semua...thanks..
aku ok..kesedihan kejap aje..lepas tu ok..
bukan la kesediham melampau sampai berhari2 ke apa..
cuma busy sikit2..sebab tu la terbengkalai je blog ni..
xpe..noy ada aje untuk menceriakan diri ku ini..

ok ni kisah hari apa aku x ingat weyh..
serious la..katanya aku ni sesuai dapat blogger pemalash kan..
so aku sampai lupa tah bila ni..
yang aku tau noy nak hantar edan flight pagi tu..
hantar kl sentral aje..
tp mama suruh aku teman noy..
sebab ye la..zaman2 sekarang ni kan mcm2 kes..
tp aku kena jugak teman minah tu..
sebab dia tu suka sesat2 x tau jalan..
elok boleh pergi berapa minit aje..mau berjam kalau dia pergi sorang..

oh memula singgah mc d drive through..
mengidam..dah lama gila kita orang x makan mc d..
ye la..dulu boleh kira selang sehari je bedal mc d..
sekarang ini jarang2 aje..
so adalah seronok dpt makan mc d..breakfast some more..me loike..

seperti biasa tunggu dlm few minutes kalau breakfast ni..
sangat x fast food tau..kena tunggu2 pulak..
dapat aje terus gerak ke kl sentral..

:: harus pose bersama hash brown :D ::
:: makanan2.. ::

lain2 tunggu makan kat rumah la..malas pulak nak makan dlm kereta
oh kita org suka milo ais dia..sedappp...
so selalu air akan tukar ke milo ais..
kalau tamak lebih..siap mintak large lagi..heheh..



jalan adalah smooth..
ye la..dah katanya pukul 5ish am kan..
so kejap aje sampai..
pastu balik la kerumah...

oh sgt x bermotif entry aku ni..
mmg pun..sebenarnye aku malas nak cerita panjang..
cuma nak tunjuk ni je..

:: sausage mc muffin with egg yang memukau.. ::

haha amik kau..baru dpt makan tu dah memukau katanye..
walaupun ianya sedap sehingga setiap gigitan di buat sambil menutup mata dan menggeleng2kan kepala..
tapi kena la sedar diri kan..
so makan half aje..
lepas tu terus bg mama.. gulp..

oh mc d..i want u..
haa kau..kecoh..mcm x pernah makan mc d..siap nak i want u semua..
datang ronald mc donald baru la nightmare kan..
oh aku adalah takut nga clown..sebab kecik2 dulu tgk cerita 'IT'..sapa ingat??scary kan..

:: sumpah takut ok..aku meng-google pic ni pun aku depress...siapa yg main watak ni weyh..scary ok...nightmare kanak2 ok..i hope u die in hell..burn mutha fucker burnnnn... ::

eh apa ni..
dpd entry hantar edan..ke mc d..
tiba2 ke clown bodoh ni pulak..
baik aku stop la..
ok bye2 byatches..