Instagram : @peejburhan

yeay..akhirnya dapat meng-update secara coolness :D

hohhoho..
it took me forever to get this entry done.
problem sebab time nak upload pic problem.
nadh suggest aku upgrade new version blogger.
aku yg agak rabun IT ni. mana la reti.
mencari2 x jumpa.
tapi akhirnya jumpa..
then problem nak sesuaikan diri ngan benda upload ni pulak.
xpe tu aku buat entry lain ok.

ni kasi settle entry ni.
last week jonet sleep over at my place.
oh suka..dah lama x spend masa sama2.
selalu jumpa kejap2 je.
ni kali ni dia kena sleep over sebab ada dental appoinment pagi2.
so kang kena keluar pagi sgt pulak if dia tido nilai kan.

so lepas settle dia punya appoinment.
kita orang ke klcc.
sebab noy nak beli clinique ke apa tah.



:: perempuan gedik feeling army ::


then sebenarnya xde arah tujuan.
xkan nak balik terus.
so lepak starbuck aje.
gossip sakan.
ntah apa yg gossip pun x tau la.
xpe..janji dpt lepak sama2 like the good old days pun dah gumbira.



notice x apa kelainan kat jonet?
x nampak maknanya pendek umur..haha saje je feeling cerita p.ramlee.
dia dah bukak braces. hahhaha. akhirnya.
bertahun dia pakai tu.
dia bukak last monday. tp kena tidur umah aku sebab nak amik retainer.
ni pun sesuka hati lupa2 pakai.
tu yg ambik gambar lg menyengih2 kan..nak tunjuk gigi baru.

boleh tahan lama la lepak situ.
dah rasa2 x tau nak buat apa.
decide makan kat California Pizza Kitchen(cpk)..

:: appetizer - artichoke spinach dip ::

hoh gila sedap.
nak belajar la buat dip tu.
pastu beli nachos banyak2..makannnn..
nom nom nom ...


:: beef pepperoni pizza ::


:: spaghetti bolognese ::

serious aku x paham apesal gambar ni jadi mcm ni.
xnak rotate.
oh problem camera canon la aku rasa.
sebab dia kan kalau nak view gambar boleh pusing2.
so dia macam terbawak2 pulak..sampai dah rotate kat pc pun dia nak rotate2 mcm ni.
bengong..
nasib gambar dia lawa..so aku menganak tirikan lumix..bedal camera noy aje..ngeh.

oh kami adalah makan kongsi2.
tu pun x boleh abis.
gila tamak kan.
so kena lepak lama..sampai edan dtg.
paksa dia abiskan makanan. ;p




then ingat nak balik terus.
tiba2 pulak dorang ajak karaoke.
so terus ke low yatt..nyanyi sampai lebam.
hohoh..ada 6-7 jam nyanyi..amik kau..gila betul.



elok sampai sana battery camera pun abis.
sempat tangkap satu ni aje.
lepas tu terus x boleh on langsung.
so thats all.

hoh gila best features baru ni.
im loving it.
nanti aku buat entry khas ok.
haha tah bila agaknya tu.
dah kata pemalas tahap gaban. ;p
ok ta-ta

4 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhhhhhhhh tetibe semakin bercahya senyuman dr jonet! sile rajin2 pakai retainer. jgn jd mcm aku yg pemalash... gg dah tak chantik mcm awal2 buka dulu! geram!

NenekPenne said... [Reply to Comments]

braces..i pun tengah pakai ni... susah giler nak makan sebab tak biasa...tapi 18 bulan jer pakai pun.... sabor jerlah..

kardina said... [Reply to Comments]

salam peej,
off topic..
tlg ajar mcm mana nak private a post boley..
tq peeps

peej said... [Reply to Comments]

lilred - dulu dia dah pernah sekali..pastu gigi teruk balik..then pakai blk braces..lepas ni kalau jd balik x tau la nak cakap apa kan..haha.


penne - mcm nak pakai la..tp adalah mahal..xpe..nanti2 la.


kardina - pergi blog ceera..situ ada tutorial protected entry.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...