Instagram : @peejburhan

the ups & downs of 2009~

serious aku rasa 2009 la banyak big things happening in my life.
byk betul ups n downs nye.
ok aku x ingat la semua.
tp ni antara few things yg aku rasa sedikit sebanyak effected my life..

- maktok kembali ke rahmatullah.
mmg sedih bila teringat..mcm x sangka dia dah xde.
tapi ye la..dia pun dah tua kan. 84 years old.
mmg la masa dia hidup agak la pain in the arse..sebab kemain laser..tp mmg betul orang semua cakap..once orang tu dah xde..mesti akan rindu..sekarang padan muka.
tapi xpe..sekarang dah ada maktok the second ie mama..
wah matiklah perangai lebih kurang aje ok *pitam..
haha..harus lepas ni kena laser ngan mama sebab ngutuks. hahahha..

- lulu joined our family..
ingat betina..nak kasi kawin sama hannan.
sekali jantans..tp masih hannan nak bedal jugak.
bagaimanakah itu?

- tina gave birth birth to lil elyas mikhail.

- me breaking up from a 5 years relationship.
x boleh cakap im complete ok dah.
still ada kesedihan sana dan sini.
pikir itu n ini..kena marah ngan org2 sana dan sini.
kecamuk jugak sikit..tp entah la..macam x tau nak pikir apa.

- engagement in the family...ayol & noy.

- pergi pulau perhentian with lovely peeps.
loving every moment.
looking forward to go again :)

- meet interesting people online.
then we meet up n all. nice.
but still ada rasa doubt to simply accept nak meet up with any strangers.
give it a time ok. kalau dah selesa..of coz aku akan agree untuk jumpa ke apa.

.............................................................................................................................

ok stop..i cannot do this.
aku mmg x pernah buat benda2 ni.
tp tahun ni gedik nak buat.
so sebab aku bukan la ingat semua ke apa.
so aku kena bukak entry2 lama nak tau what happened in 2009.
lepas tu aku dah x sanggup.
nampak mcm2 berlaku...aku jadi emo dah sedih n tiba2 rasa kosong.
ok aku tau sellfish gila cakap mcm tu..padahal i'm surrounded with lovely people.
tp tah la..somehow rasa something is still missing.
shit..ok la..aku nak stop la.
kesedihan menyelubungi diri pulak. pfffttt..

10 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

may coming year will bring a lot of happiness for you babe!!

Cek Bunge Daisy said... [Reply to Comments]

1- owh takziah atas pemergian nenek kamu.. saya tak taw..

2- be strong ya.. guess u r still in recovery process.. i am sure it hurts lyk hell.. lets hope 2010 will be a brighter year for us all

Amin~


p/s: happy nu year :)

afiq said... [Reply to Comments]

moge yg terbaik menunggu kite di 2010!.. cam skema lak ayat di atas....

dedalie said... [Reply to Comments]

happy new year beb. hope things will turn around good for you.

dedalie said... [Reply to Comments]

happy new year beb. hope things will turn around good for you.

lily lotus said... [Reply to Comments]

happy new year :)

hUdArLiNg said... [Reply to Comments]

Peej, may u have wonderful years to come. no worries, k? ;)

ted said... [Reply to Comments]

u shud go out more noks!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Happy New Years 2010.. x yah sedih2.. Kita sefamily pun dah cukup.. :)


-P.G

Nonoy said... [Reply to Comments]

i love burhan's family

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...