Instagram : @peejburhan

session sekali lagi~

lepas hantar ayol n zeity kat pudu.
x terasa nak balik.
since adalah kebuhsanan if balik.
so noy suruh ajak sesiapa n lepak.
so saya ajak orang yg nak maintain anonyous dlm blog ni.
sambil2 itu. suruh mengajak jugak orang2 lain.

again pergi area bangsar.
supaya fair n square.
x tau nak lepak mana.
ingat nak tukar tempat lain.
sekali noy nak makan soto la pulak.
so kita orang lepak chawan cafe jugak. ;p


:: noy dgn sotonya. dia kata sedap. ntah aku x rasa. sebab im still full ::

:: yours truly :) ::

about an hour later mereka sampai.
membaca kegembiraan sebab chics pun ada yeay.
oh ajak jugak farah. tp dia x dapat join.
kalau x mesti lg meriah.
tp 3 orang ni pun dah meriah..tah apa2 je cerita keluar.
ok sebenarnye aku ngan chics la byk cakap kan.
noy tu sentiasa blur n susah paham cerita.

:: noy - me - chics ::
sorry i cant be bothered nak ambik pics lain.
sebab sorang tu confirm akan tutup2 muka.
so mcm whats the point.
plus oh identity mr swirly kena cover jugak.
so xpe..so no need to take gambar dia orang.
tp terasa sedikit keji.
i mean aku ajak orang lain keluar.
tp aku x layan..sebab sibuk sembang ngan chics aje..haha.

oh kali ni lepak sangatttt lama.
tu pun kena gerak sebab kedai nak tutup n alang2 pick up edan kat kl sentral.
then masa balik some unfortunate event happened.
yg membuatkan kita orang trauma for life kot.
i decide not to blog about it.
event yg membuatkan aku terpaksa tutup blog hari tu.

so bg orang2 yg x tau apa2.
meh sini aku bg tau.
aku x blog 100% about my life here.
sekarang ni agaknya tggl 60% je kot aku cerita.
some i prefer to keep it to myself.
so kalau rasa x tau hujung pangkal..jangan nak busy body.
jangan buat macam kau tau sgt pasal aku. macam kau dah kenal aku 20 thn. don't

aku dah x kisah apa dah.
back to basic where i blog because i love to blog.
bukan sebab its a job ke apa.
so i will only blog when i feel like blogging.
so dont push me or anything.
n one more thing..kalau kau rasa2 xnak baca ..pergi la mampos.
ada aku kisah ke. aku x rugi or untung pun. tetap sama aje.
so setakat tangan gatal nak bg komen2 annoying.
baik kau guna tangan gatal kau cabut uban mak kau.
lg ada faedah..dpt pahala..x pun 1 uban dpt 10 sen ke.
terima kasih.

9 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

love u coz ur not a pretender..
*thumbs up!*

chics said... [Reply to Comments]

Yeee dulu 1 ubat 10 sen, tapi ayah aku bagi 50 sen, bukan sebab pemurah tapi sebab nak membuktikan dia takde uban.

I am sorry for you regards to incident yang cibai itu. Hopefully the three of you dah ok sikit sekarang.

Tina Banana said... [Reply to Comments]

ohh

i read the comment sent by one anon reader.. confident je mcm dia tau apa dh jadi.. menyampah je aku tgk... tu la, lain kali, kalau tatau citer, senyap jelah.. ni bukak mulut pastu tuduh tak tentu hala... hergghhh..

Dils said... [Reply to Comments]

oh, bile cakap pasal orang-orang yg baca belog or tgk facebook kite and assume that they know us aku teringat kes kat US ni where insurance company ni tarik balik health benefits monthly pay for depression for ade sorang ni sebab dekat FB die ade gamba die pegi party and suke2 bersama member.

Gamba showing us with out friends or ape kite cerita online tak semestinye depict who we really are kan.

Ade orang assume kite citer semua mende kat belog, tu yang terkejut bile taw our life ni lagi besar dan ade je more things that people don't know.

syazana said... [Reply to Comments]

Kesimpulannya, blog kita,kita punye pasal r nak tulis apa..huhuhuhu....x pe lah peej...i mudah je..u tulis i baca...hehehe..yg penting i sukeeee..blog u...

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Ohhhh...kena upah ker cabut uban?? Ngeeeee... lain kali mama bagi upah okay!!

~farahsyeefa~ said... [Reply to Comments]

saya suke blog u....:)
saya sokong u berblogging, abaikan pendengki bagai tu ya....:)

NenekPenne said... [Reply to Comments]

uh..peej dah sentap...

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

I blog 110% of my life story! I think...wait, aku rasa aku banyak bitching je..asyik asyik post emosi membara...ahaha..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...