Instagram : @peejburhan

session bersama ayol~

last week ayol balik kl.
ngan zeity sekali sebab nak carik barang2 untuk hantaran.
so adalah pergi berkaraoke session :D
tah bila2 dorang plan ni.
aku tau aku tgh tido tiba2 jonet dtg kejut2 paksa2 aku bangun.
cakap nak karaoke session.
tah bila2 je dorang ni.
ikutkan malas nye nak bergerak.
tp apakah pelik x pergi.
plus adalah rugi la kan.
so pergi la beramai2.

:: dapat fruit platter sebab dlm package :) over sampai kulit tembikai kau bagi apesal ::
:: kak siti n noy..hoh session kali ni adalah ramai ::
:: oh adalah suka camera noy ni. mcm bg kulit nampak tan gila. padahalll.. oh ni x pakai foundation. so mcm ok la kan ;p ::
:: ayol n zeity ::

zeity langsung xnak nyanyi.
bagus perempuan tu..ikut tp xnak nyanyi.
tp xpe la kot..aku memula pun memanjang orang bg mic xnak.
lepas tuuuuuu..rasakan..suara x sedap pun suka hati nak nyanyi. haha.



:: perempuan x puas hati gambar tadi dia xde..so dia nak masuk jugak dlm pic ::


:: with me lovely jonet. ni kira celebration bday part one la.. tah bila part two tah. ::
:: air ni sedap gila ok..orange juice..tapi dorang letak asam boi..i likeeee ::



:: perempuan sewel bersama perempuan cantik ... sila baca ikut kedudukan gambar yea... cantik ke? haha ::

kemalasan aku nak type banyak2.
so ok la ni..
ni la hasil entry orang malas nak update tp gedik nak update jugak.
ok tu je..buhbyeeeee...

11 Comments:

monamie said... [Reply to Comments]

cantik! ;)

sI tEDI said... [Reply to Comments]

sape punya besdey peeja!! atau ko dah cakap aku yg tercicir..

he he he

Kak Ungku Betty said... [Reply to Comments]

Peeja....gambar yang last sekali - perempuan sewel & perempuan cantik tu...nampak muka peeja panjang dan runcing....posing mautlah..you look sweet & gorgeous!

peej said... [Reply to Comments]

monamie - ngeh ngeh *tersipu2 malu*


tedi - hari tu kan bday jonet. tp dia busy x sempat nak celebrate lagi.


aunty bada - tu sebab angle dpd atas aunty. lepas tu siap tercut off gambar. tgk angle bawah ..mmg kembang semangkuk. tp thanks anyway.. ;p

ayangasma said... [Reply to Comments]

zeity tu nmpk cam perempuan ayu yang lemah lembut.

adakah headband yang dipakai jonet tu noy punye? hahaha, bg jonet pinjam tp tk bg pija pinjam. kejamkah noy itu?

soalan out of topic, mama dah lama tak update blog dia. sakitkah?

peej said... [Reply to Comments]

asma - mmg dia adalah lemah lembut. headband itu adalah hadiah bday dpd edan to jonet.
mama ok la kot. tp maybe x sihat sgt sbb tu x update. x pun dia busy main game kat fb dia. hheheh

Arief Arf said... [Reply to Comments]

that fruit platter thingy looks so refreshing!
haha

X)

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

perempuan sewel bersama perempuan cantik ... sila baca ikut kedudukan gambar yea... cantik ke? haha ::---peej cantek..noy pn cantik juga.. (ayat bodek ni)hahahhaha...

ice said... [Reply to Comments]

seronoknya dapat berkaroke bersama kawan2 kn. masa skrg lh leh suka ria, kang peej dh kawin sibuk lak jaga anak kembar hehe..

peej teror nyanyi ya?

miss zeila said... [Reply to Comments]

salam...
kak peeja ske p karok ek????
hehehe

peej said... [Reply to Comments]

arief - sebab dia hias2 kot..taste the same like any other fruits. ;p


ziana - motif nak bodek? haha


ice - anak kembar? wah x agak2 kau. nyanyi semua boleh..tp maslahnya sedap ke x la kan. ahah


miss zeila - suka la kot sikit2. tp prefer clubbing kot. ntah la.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...