Instagram : @peejburhan

R.I.P

tadi tgk perezhilton.
n i was shocked too.
when i stumble upon this entry.




We are in absolute shock.
Actress Brittany Murphy passed away on Sunday morning in Los Angeles at the age of 32.
Absolutely devastating.
Murphy reportedly went into full cardiac arrest and her husband, Simon Monjack, immediately called paramedics to save his wife.
Murphy was announced dead on arrival at Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles after paramedics and doctors could not revive the 8 Mile actress.
Our thoughts are with her family and friends during this extremely difficult time.

......................................................................................................................................
omg..mcm x sangka sangka.
i mean she's young n all.
n baru sangat aku kutuk2 dia hari tu.
ok aku bukan la kutuk bersungguh2 ke apa.
cuma sometimes dia mcm pelik2 kan.
but i still love all her movies.
sebab aku rasa dia pandai berlakon n kalau berlakon eksperasi mesti beriya2 je kan.

omg..kenapa ramai sangat la yg passed away eyh.
i mean hollywood people la.
big names jugak la.
may she rest in peace.

: (

11 Comments:

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

dulu tgk 8 mile br kenai dia ni sape.. tgk 8mile pon sb nk tgk vontot si Eminem.. heheh....

ni rsnya drugs yg dimamah secara berlebeyhan ni

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

i love her in clueless.
sangat2 best..

may she rest in peace

Q said... [Reply to Comments]

Me suker citer ramen girl tuh..memang dia pelik sket tapi sangat2 expressive..laaa mude2 dah sakit jantung ek huhuhuhuh

afiq said... [Reply to Comments]

omg tekejut dan sedi.. :(

chics said... [Reply to Comments]

Terkejut!

Walaupun dia kadang-kadang expression over tapi suka movies dia, sekrang selalu tengok ramen girl hehe

Rest in peace Brittany Murphy

jyss said... [Reply to Comments]

aku pun shocked. bila baca headline tuh terus teringat ur entry. yeah she kinda weird but in an interesting way.

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

OMG tak sangke nye!
suke die berlakon !
mmg die mcm weirdo2 sikit..
tp suke die belakon dlm girl..interrupted yg dgn winona ryder ngan angelina jolie and lagi satu suke movie we just got married die belakon ngan ashton kutcher

Kakakdegil said... [Reply to Comments]

RIP Brittany Murphy
Dari Clueless cam bleh layan dia ni..
Kelakar pun ada..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

still terkejut...coz i love her! sob sob...rip brittany :(

lily lotus said... [Reply to Comments]

oh my! siannya dia..mati muda..she's so talented..

peej said... [Reply to Comments]

lady dyla - hahaha..sama sama..n time tu mcm benci gila kat perempuan ini sebab dpt bersama eminem..gila bengong.


fieza - oh i paling suka dia masa just married ke apa. yg dgn ashton kutcher tu.


q - entah la..tp laki dia x bg buat autopsy. mcm sesuatu aje kan.


afiq - kan...


chics - kan aku pun rasa mcm tu..shes a good actress la..apakah cerita ramen girl tu..aku mcm x pernah tgk aje.


jyss - yeah exactly..weird tp in an interesting way.


gediks - tu la kan..dia sesuao bawak watak pelik. heheh..


kakakdegil - yeah..may she rest in peace.


darling - tu la..kadang2 kita x sedar bagus seseorang tu until they're gone.


lily lotus - tu la kan..so young n talented..sayang betul.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...