Instagram : @peejburhan

permainan yg membuatkan ketagihan~

aku mmg game freak sikit.
tp sekarang terkawal la.
dulu main sekali byk game.
sekarang ni maintain satu aje..
xnak pening2 kepala.
so mmg main cafe world sahaja.

ok so far xde la bosan lagi.
sebab aku masih rasa nak bukak game ni bila online ke apa.
tapiiiiiiii....aku sampau dah x tau nak buat apa dgn duit2 itu semua.


:: click for larger view ::


duit sudah sejuta lebih.
serious x tau nak beli apa dah. meja idaman dah beli.
fish tank pun dah..apa lagi boleh buat.
ok ada la christmas decoration la apa la.
tp tu kena pakai duit kertas..yg suit kertas x la naik2.
x abis ada 5 aje..apa pun xleh beli. hampeh gila..
malas nak besarkan lagi cafe..sebab nanti lembab game ni.
what to do weyh.
kan best duit dlm game ni boleh jadi cash betul2 kan.
click2 aje masuk dlm bank acc..
wah matiklah verangans kan.



tgk la tu..ketagihan melampau.
dpd nombor last.
sekarang dah no 2 pun.
gila betul..x pernah aku main level sampai mcm ni.
sekalu by level 20ish aje aku dah agak2 buhsan.
aku tgk farmville sekarang dah byk benda best.
ramai masih gigih main.
tp aku akalu dah tggl mmg malas nak amik tau lagi.
so terbengkalai je game itu.

tgk sekarang ramai main fishville n petville ke apa.
mcm best aje.
tp letih la nak main game banyak2.
so apakah boleh di buat eyh.
teruskan je main game ini?
atau adasuggestion game lain yg best2 kat fb??

9 Comments:

muna said... [Reply to Comments]

peej...main mousehunt. seriously addicted. kalo tak caya tanya chics, hihi. kalo memula main clueless memang rasa cam takde point and bosan...tapi once u "get" it, perghhh sehari tak online rasa cam menggelabah pun ada :p

rules dia senang..every 15mins sound the horn..tangkap je tikus itu.

ni url application mh: http://apps.facebook.com/mousehunt/

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

fishville!!!!!!
aku dah lama terbengkalai cafe world ni. sbb ade satu masa aku punye rating dah 6+.+ then aku g balik kampung tada tenet, suh la incik kaseh main kan. bleyh turu jadik 5.0 balik??? aku cukup hangin. lepastu aku try memcm...rating tak naik2 jugak.. penyudah aku biar je. meluat!

Lilianna Mardiana said... [Reply to Comments]

haha, cafeworld best!!!
tp tu la, dah makin besar restoran, memang makin lemau ar, makin slow mcm tak hingat time nak bukak.

Lilianna Mardiana said... [Reply to Comments]

haha, cafeworld best!!!
tp tu la, dah makin besar restoran, memang makin lemau ar, makin slow mcm tak hingat time nak bukak.

green apple said... [Reply to Comments]

biar lah aku kekal ngan mahjong online. sejak tahun 2003.

gila boring sape kawan ngan aku.

Cactus said... [Reply to Comments]

hhaha,semua game aku pernah bukak sekali je,pastu xde harapan dah,semua bosannn!!!arghh!!tidakkk

PinQib said... [Reply to Comments]

the sims lagi addicted
shud try

ice said... [Reply to Comments]

wah dh jutawan peej, byk duit tuh!! kan bgs reality cmtu..best2 sumer leh beli $$$$.
game cafeworld lah best..

peej said... [Reply to Comments]

muna - ye ke..selalu jugak tgk status chics pasal mousehunt..tp x tergerak hati nak tgk..tp kena tggu ke game tu..malas sikit ngan game yg kena adap 24/7


lilred - oh noy main la fishville..aku mcm x klimaks la tgk ikan gerak2..wah nak klimaks..gedik gila.
rating tu xde effect apa pun..rating tinggi supaya org ramai dtg aje..lg tinggi lg cepat makanan abis ada la..so itu x penting sgt kot..kau tu je cepat meluat kan.


lilianna - kaaannn..x sanggup jugak dia tersekat2..maybe dah besar sgt kot..dah la x bleh kecikkan balik kan..kecik senang sikit nak jaga kan. ;p


greenapple - ok la tu..aku langsung x reti mahjong..lg bosan.


cactus - kau x suka game kot..mungkin ada lebih byk benda lain yg menterujakan kau.


pinqib - tu mmg la..tp tu kena download..malas..ni nak yg online. sebab sekarang pakai laptop..x puas main sims..sims best baik if pc biasa n canggih..so xpe...hold dulu kegianan nak main the sims.


ice - kan..kalau duit betul kan best..pffftt..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...