Instagram : @peejburhan

movie marathon~

last tuesday aku pergi buat movie marathon.
ok xde la aku gila nak marathon kan.
tp orang ajak teman. n since aku bukan ada nak buat apa pun.
so ok aje la. plus aku mmg baik orangnya.
gila x pernah buat kerja bgn pagi. terpaksa bangun.
aku kagum betul la orang yg mengamalkan gaya hidup sihat ni.
i mean bgn pagi2 then pukul berapa dah tido.
gila betul.
ke aku yg gila sebab aku malam berjaga siang tido.
xpe abaikan.

so pukul 11ish am dah gerak.
papa lg lawak..aku bg tau mama aku nak keluar.
tiba2 dia tersedar kot. siap sound, " apa pagi2 pukul 7 kau nak keluar dah ni"
hello dah tengah hari ok.
mmg x la pagi.
then ke mid valley.
beli ticket. gila cerita 2012 masih lagi bergerak laju.
i mean kita orang nak tgk show pukul 2.30pm.
tp tggl row depan aje.
so kena amik lain.
then satu lagi cerita pukul 6.30pm.


masa terluang adalah digunakan untuk lunch.
then window shopping.
ok aku x suka window shopping.
sebab aku rasa mcm tak bermotif n sakitkan hati sebab x dpt beli n kaki jugak rasa nak tercabut.
tu aku la kan..siapa suruh pemalas exercise. baru jalan sikit kecoh.
so..perhatian..saya adalah tidak suka window shopping.
siapa yg rasa2 feel nak window shopping pergi sendiri yea.
x ajak aku pun aku x kecik hati..haha.

then masih ada masa terluang.
pergi starbuck pulak.
sembang2 dan sebagainya.

we called this cara pengambilan gambar yg tidak ikhlas.
sebab mcm edan..suka ambik2 gambar x kira.
lepas tu bila gambar candid aku muka macam harem gelak2. biadap gila.
tu gambar paling ok..so lantak..tepek aje.
tu pun aku x tau sebenarnye nak ambik gambar aku ke nak ambik gambar pokok.
mentang2 muka dalah besar pasu..betul2 dia bg aku feeling pasu.


aku cakap aku xkan masukkan lagi aksi2 gambar tutup muka.
tapi sebabkan aku mmg x ambik gambar apa keluar hari tu.
so aku masukkan jugak..haha lantak.
tp sebab aku ni baik. again aku terpaksa buat gambar ni mcm x nampak apa.

then tgk lg 2012.
ok xkan nak suruh aku review lagi kan.
cukup2 la tu.
then abis..teman orang makan.
masuk wayang balik.
boleh thn ngantuk n kematu jugak la bontot kan.

oh cerita second tu ialah time traveler's wife.
ok la cerita dia..best jugak..ada part sedih.
ada part sakit hati.
kalau aku jadi wife dia aku bengang kot.
apakah malam pertama kau boleh hilang.
boleh jadi amukan puaka ok.
cea punya la panjang cerita tu.
aku bg review tag malam pertama je kan.
hahaha..mmg parah.

abis movie xde kemana.
ingat nak lepak2 makan ke apa.
nak ajak n pick up noy..tp minah tu pemalas nak siap2 ke apa.
so xde ke mana la..
aku pun balik dgn ...dgn..dgn apa eyh.
tiba2 aku tak tau nak cerita apa.
dah tu je la..apa lagi nak cerita.
ok tu je bye-bye.

7 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

i pn sama..xsuke window shopping..sakit ati disamping memenatkan kaki sbb hanya mampu lihat sahaja..huhuhu...

Tina Banana said... [Reply to Comments]

aku nak komen

tapi rasa baik aku takyah komen

kang ko sepak aku lak, hahah

linda said... [Reply to Comments]

pija,

dating ek??? wahhhh.... ;)

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Apa kena kawan kau tuh tutup2 muka?? Ciss!! tak suka lah...mcm2 perangai org sekarang yea!

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Wah, tutup tutup muka! Aku pon nak tutup tutup muka lah jugak lepas ni! Sebab nak kaver muka sebesar tempayan ni...haha

Leen said... [Reply to Comments]

hehehhee... dating ye~~~

peej said... [Reply to Comments]

ziana - kan kan kan..me not loike.


tina - kau mmg xde kerja..tah apa2 ok.


linda - eh xde la..bukan dating.


marina - tu la..ramai orang2 pemalu sekarang ni.


alia - konon ala2 mysterious la konon kan.


leen - ee sukanya dia. tp jawapannya tidak..ini bukanlah dating tp peneman sahaja.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...