Instagram : @peejburhan

lepak2 last before kawin~

lepas je balik makan sup tu.
ingat nak ke JJ sebab nak beli barang2 kucing.
ice plan nak lepak ngan shawal n shafad.
dia malas nak blk rumah dulu sebab dah alang2 ade area sini.

so dgn baik hati dia bawak kita org pergi JJ  :D
ye la..dah kata xde kereta..nak bergerak pun payah kan.
nasib di kelilingi oleh mereka2 ini.
semua baik2 belaka..reason why me loff them so mucho.
sorry la..kata aku dah tahap pemalas tahap dewa.
nak ambik gambar mmg x kuasa la haih.

then ke hotel sebab kawan budak philipines dpd kuwait dtg malaysia.
lama x jumpa..so dia nak blk dah.
so noy singgah nak bg dia present ke apa.
then ice ajak je join lepak sekali.
ikutkan badan dah keletihan.
tp dok umah confirm boring n xleh tido pun.
so join aje.



:: keynett n ice..keynett ni dah lama gila x jumpa..rasanya 2 thn ada kot..dah kawin pun dia. wife dah preggy 4 bulan x silap.. ::

lepak kat bangi kopitiam branch wangsa maju.
ada baru..mengadap wangsa walk mall.
since kita org ramai.
manager situ adalah baik hati bg kita org duduk tempat a/c tp boleh smoke. nice. heheh.




:: mr shawal ::

oh bangi kopitiam ni dorang punya menu lain2 kan.
aku tgk branch ni mcm byk sikit dia punya choice.
n apa yg ada kat melawati..xde pulak kat sini.
pelik2 aje.
aku order nasi dagang. amik kau..x agak2 ..order heavy aje kan.
oh nasi dagang dia biasa2 aje..aku prefer kat kg baru punya ke mana2 kot.
sorry xde gambar.
oh paling potong stim boleh pulak ikan tongkol abis..do dia kata dia ganti ngan ayam rendang.
maybe sebab tu x stone kot..


:: ice with shafad ::

oh masa kat sini.
macam2 cerita keluar.
sampai la ke plan yg mula2 main2..
tiba2 jadi kenyataan.
x sangka aku..tp mmg best la.
itu kena tunggu next entry..
sebab kang cita awal2..kang entry tu x tau nak cerita apa pulak.



me n kominyo kesayangan...
reflection nampak pic keynett.
suami mithali betul lepak x sampai 1 jam..air minum half nak balik dah.
sebab ada curfew..ngeh.

ok la..aku x tau nak cerita apa la.
ikutkan kemalasan je nak update.
tp gila byk cerita pending ni.
kalau lg tangguh..lagi lambat aku update pasal wedding ice.
ok later...



2 Comments:

Leen said... [Reply to Comments]

Wah, tetiber macam tertarik pasal kawan ko tu blik awal sebab ada curfew.. bgus betull~~

peej said... [Reply to Comments]

leen - bagus yea? bagus la kot..tp aku rasa sekali lepak2 xpe kot...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...