Instagram : @peejburhan

ice's & huda's reception at putrajaya...yes..aku kena attend semua sekali~

omg..xde kereta suck big time ok.
sebab susahnya nak bergerak ke sana kemari.
n i hate it when we have to depend to other people.
so kau kena ikut timing orang n all.
lembab betul la..by january baru ada kereta..pffftttt...

so anyway..adalah payah nak pergi wedding hari tu.
mula2 papa n mama nak pergi..tapi mama x sihat sgt.
kelam kabut la call sana sini nak ikut sesiapa.
x boleh pergi dgn shawal sebab shawal pengapit..so dia mcm pergi awal gila.
so called nysya..tp nysya x pergi.
so end up call tina..cakap kita org pergi ngan dia.
sekali papa n mama nak pergi pulak..tp sebab dah kita org nak pergi ngan tina..so dorang x pergi la.
hoh complicated betul rasanya.

so adalah hujan lebat..
so kita org gerak agak lambat.
padahal aku n noy dah siap boleh tahan awal la.
sampai around 2ish..
tgh slide show...pun dpt tgk sikit aje..
terlepas tgk semua...tp xpe la..nak buat mcm mana.
pergi pun dah ok kan?? :D




:: love the dais ::

:: si kenit ni pun ada ::

:: noy yg sentiasa akan ikut aku pergi mana2 pun..n vice versa ::

:: me & lilred ::

hehehe..got to meet her.
sebab dia senior huda masa kat sekolah.
selama ni selalu ber-email or ym aje.
x pernah pun jumpa.
she's a great listener n also a great advisor..suka sangat.
tapi adalah lawak..kalau email tu berjela2 kau..
sekali jumpa masing2 kejung aje. bengong gila.
tp aku ok sikit kot..dia adalah lebih pemalu..ngeh2.
great to meet u.
maybe lepas2 ni if jumpa..baru kita ok kot. ;p


:: preggie mrs tina with lil mikhail ::

:: jaja - shafad - noy ::

:: shawal n ben...aku pun x tau kenapa shawal begitu teruja..haha..oh shawal adalah encik pengapit :D  ::

:: group photo..ni je yg dtg belah sini..lain2 semua pergi belah ice this sunday.. ::

:: me with the newly weds ::
ice x boleh blah ok.
ada ke dia suruh aku duduk atas kerusi pelamin tu.
pastu dorang apit..
hotak la..mmg xnak la..
aku ni dah la pemalu..
so tu yg amik pic berdiri aje.
if la aku kawin..x dpt bayangkan mcm mana la nak sanding2 ke apa.
aku x suka jadi center of attention....god..mesti malu gila kan.
xpe..lets not think about that..
not like im getting married soon ke apa kan...haha



ok tiba2 aku dah malas nak cerita apa.
ngeh ngeh..
gambar pun patut byk lagi.
tp kemalasan aku nak tepek semua.
so apa yg ada je la yea.

oh tahukah anda aku punya le pening memikirkan mcm mana nak pergi wedding this sunday.
setelah ask around...lama2 dpt la solution...
pergi tido rumah jonet ke apa.
sebab she's halfway there..xkan aku nak suruh dia ke kl kan.
so ke sana je la.
tp adalah pening pikir mcm mana nak balik pulak.
sebab jonet mlm tu blk kluang..xkan aku nak expect dia hantar aku blk kl pulak.
hoh..can go crazy like this.
damn u rempitsss...x pasal ada masalah kereta mcm ni tau.
xpe..next year....kereta siap akan berlebihan..
kita pilih2 je mana nak guna kan.
kena positive...wooooossssaaaaaaaaaaa....~~~~~

8 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

uiks...jonet org kluang ek peej???bolehla kawan..heheheh..
*duk kg ni..mmg xde geng lansung!boring...

MyTieRack said... [Reply to Comments]

kejung kaku keras!!!!! semua ada
jumpe artis!!!!!!!!!!!! huarghhhhh
buntang2 bijik mathe @_@

balik tu kene maki ngan acik zam...
die tanye.. ko kenapa jadik mcm tuh?
bahhahahahhahha
sepicless...sepiclessssss

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

omaigod peeja!!!!!!!
adeyhhhhhhhhhh bukak acc sales blog lupe nak sign out.
ok that MyTieRack is me
hishhhh bunguks tol!

swit@kon said... [Reply to Comments]

peej. g ngan aku nak?
aku segan aaaa

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

peej member dah kawin dah tu,, ko bile lagi.. :)

peej said... [Reply to Comments]

ziana - bukan la org sana..tp dia posting kerja sana.


lilred - slap ur face want? kau la artis kan..siap mata besar2..haha. tu la pemalu kau kan..aku pun selalu pemalu..cuma hari tu ok pulak.. :D
xyah kau nak terangkan..kalau tie rack je aku tau sapa..xde org lain..


switakon - aku pergi ngan jonet kot..sebab kita org xleh lambat..noy jadi pengapit. so kena ada sana awal. ala nak segan apa..nanti aku bg no phone aku..sampai kau call ke apa la.


nasazfrog - plizzz jgn tanya soalan tu..dah penat nak menjawab ni.

swit@kon said... [Reply to Comments]

peej,

nanti aku email ko no phone aku. ape2 aku kol eh. hahaha. malu aaa. korang geng terendak. aku geng lain

PinQib said... [Reply to Comments]

u bilo lg peej.,
hehe., shawal tu sapa ehhh?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...