Instagram : @peejburhan

flea market~

[STICKY POST]


hi semua.
dah lama online boutique kita orang menyepi.
ye kami mmg pemalas.
tp few days back dah dpt stock baru.
so kita orang akan start again setelah sekian lama jugak berehat.

blog nonoy-b belum update lagi.
sebab xde masa nak ambik2 picture.
so pada siapa yg berminat u guys can find us kat hartamas square this weekend.
kita orang join treat ur needs flea market.
will be there from 10am until 5pm.
last time sehari je kan. tp this time 2 hari.
so we gonna be there on saturday n sunday aswell.

oh nanti bila blog dah update siapa yg nak beli jgn sms lagi yea.
segala urus niaga pakai email aje.
sebab aku yg bijak lg bistari pergi buang sim card no tu.
aku x tau ok. papa dok tanya2 siapa punya.
aku malas nak layan. aku cakap xtau. pastu aku suruh papa buang haha.
moral of the story. sila jgn jadi anak derhaka n sila la ambik perhatian bila bapa anda sedang bercakap ngan anda. ;p
dah la credit ada banyak gila dlm tu. nice.
oh jgn nak suruh2 aku pergi dptkan blk no tu.
sebab aku mmg pemalash.

ok thats all.
see u guys there.
ta-ta.

11 Comments:

LaDies 09 said... [Reply to Comments]

hahhahhaa...x de..x de akak kene carik juga num tu balik..hee

Mr.Clive said... [Reply to Comments]

oooo!suka design iklan tu! :D

ayangasma said... [Reply to Comments]

c u there

Leen said... [Reply to Comments]

weeehhooo, saya mau pegi..

ai said... [Reply to Comments]

aiyooo!! kompom terlepas lagik. ada job mekap la pulak...hukhuk

Anonymous said... [Reply to Comments]

peeja,
ni k. shima abd. rashid.. your former schoolmate... (terendak)..
I was blog hopping till I found your blog.
suke la bace blog awak..
lucu sgt esp.the wording part.
makes me laugh sorang2..
hahahahah!
emmm, nothing much to say, just keep on blogging ya!
I likeeeeeeeee...;)

Anonymous said... [Reply to Comments]

peeja,
ni k. shima abd rashid.
your former schoolmate (terendak).
I was blog hopping till I met with your blog. suke la baca blog awak. very the cool one. hahahahha! esp. the wording part. lucu!
emm, nothing much to say, keep on blogging ya! I likeee...

peej said... [Reply to Comments]

ladies09 - hoih mmg x dpt la..dah ke tong sampah perginya.


mr clive - saya tolong copy paste aje.


asma - okies.


leen - ye sila la dtg.


ai - xpe..nanti kau online shopping aje.


kak shima - hi kak. ye saya ingat lg..sebab kita satu block kan. thanks kak ;p

Andy said... [Reply to Comments]

i love this blog! :)
link you!

ayangasma said... [Reply to Comments]

hi peej. sy pergi itu flea market hari ni. dan sy nmpak nonoy & edan. tp mengapa sy tk nmpk awak?
sy singgah kejap je. sbb sy malu nk tgk2 brg kat situ, sbb time tu tkde customer, cuma sy & bf sy je.

Mr K said... [Reply to Comments]

Hello peej

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...