Instagram : @peejburhan

family retreat~

last week adalah hari bersama keluarga aje.
dorang nak beli barang hantaran kan.
aku pun x tau apa motif aku ngan noy kena ikut jugak.
maybe kita tau area klcc.
but its a shopping complex pun..xkan sesat kan.
tiba2 papa pun join sekali.
so terus feeling hari keluarga kat klcc tu. haha.
PG je xde..dia mmg xkan ade la kot.
dia kalau tiba2 ada. tu mmg boleh buat kenduri 3 hari 3 malam.
rasanya last sekali dia join2 keluar2 mcm tu berapa tahun lepas kot..gila.

so we went to klcc.
x beli apa pun.
mencari kasut, handbag.
sebab last time beli aje. rupanya kasut terbesar..niceee..
alang2 ada Christmas sale..so beli sekali make up set.


:: me papi n me sis ::
:: yours truly ::
:: encik ayol yg bakal kawin x lama lagi..sobss.. *motif tiba2 aku nak emo? ::
:: makcik yg tukang sibuk mcm nak memilih kasut hantaran dia pulak ::
:: aku x paham la kenapa dia kena buat muka2 merepek bila nak amik pic ngan aku..jadi normal plisss ::
:: zeity yg x tau nak pilih apa ::

man it took us forever to pilih kasut.
semua nak xde size.
susah jugak orang kaki terlebih kecik ni.
paling sakit jiwa.2
kita orang tanya la guess kasut paling kecik size berapa? dia kata 5 1/2..
wtfffffffffffff...lebih baik dpd awal kau cakap..yg kau boleh ulang alik carik lagi buat apa.
sakit jiwa weyh.
then terpaksa la bertukar ke lain.

:: dah penat menunggu ni ::

so sementara dorang pilih lain.
aku ngan noy naik dulu la..lepak dome.
x sanggup lagi.
dah la x dpt hasil..wah gila la orang nak kawin apesal lak aku nak hasil kan.
mana la tau dpt tempias2 ke apa kan.
xde nyee...fineeeee...

:: honeycomb goldrush ..oh aku suka gila chocolate cadbury honeycomb tu..fakk apesal aku lupa nama dia ni..padahal favvy aku tu..nway..apesal susah nak dpt chocolate tu eyh sekarang..aku nak la..tp memanjang xde je..so dpt air ni pun ok la.::

:: chicken mushroom pie...super nice.. dah lama x makan :D ::
:: apesal la menyengih je muka ayol ni..tah apa yg dia gembira sangat tah ::
:: with people i heart very much.. duhh..of coz la kan. kata family. kalau x heart baik lempang je muka sendiri kan ::
:: mama ngan bakal menantu dia ::
:: papa pun sibuk jugak nak snap pic..explained kenapa mama tiba2 x pandang my camera ::
:: masih ngan muka2 pelik ::
:: mummy n daddy ::

x lama lepak sebab later kena hantar ayol ke pudu.
dorang x kuasa nak blk kl naik kereta.
sebab jam2.
so mama n papa gerak ke rumah.
kita orang ke pudu.
wah nasib x sesat.
sebab dah tau jalan.
mula2 aku n noy kena amik ayol kat pudu siap sesat sampai jln klang lama..cheras bagai ok.
wtf..gila betul.
tp xpe..sesat sekali..lepas tu terus ok..heheh :D

ok tu je..
ada ramai menunggu aku nak chat ni.
i have to get back to them
ta-ta bitches.

9 Comments:

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

huhuhu...i pn suke chicken mushroom pie tu..feveret..tp dh lama xmakan sbb dh lama xdtg kl..johor tarak.. :(

shasha said... [Reply to Comments]

peej...coklat yg kamu cari tu nama dia cruncie...saya pun cari jugak..memang susah nak jumpa..baru2 ni jumpa kat petronas kat sg besar...gila jauh aahhh kalo nak gi beli...

peej said... [Reply to Comments]

ziana - sedap kan..xpe..dtg kl..sila makan ok..


shasha - haaa..crunchieee...lupa pulak nama dia tadi..gila blank..sedap kan..suka..tp dah lama x nampak. herghhh..

ai said... [Reply to Comments]

sius la wei..pic kowang ber3 tu kan. nampak kau + nonoy + mama cam adik badik je!

NenekPenne said... [Reply to Comments]

pilih kasut kat isetan klcc tu boleh buat fedup bila my sis tak tahu nak beli kasut apa, then bila beli dok tanya 10 kali, ok ker tak ok...aiyaaa
sungguh berkenan dgn satu kasut anne kline kaler purple tapi bila tengok rega, 500... huh terus abaikan...


kasut crocs ur sis sama mcm i punya... motif? errr entah....

Anonymous said... [Reply to Comments]

byk la coklat tu kat petrol station, shell mostly =D

peej said... [Reply to Comments]

ai - aku kira paling bongsu kan?? kann..kannnnn..


penne - aldo tgh sale..lawa2..can go crazyyyy..


anon - thanks for the info.

ayangasma said... [Reply to Comments]

suka la beg zeity tu.

Qumairah said... [Reply to Comments]

Nampak loving and heppi family, sangat best.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...