Instagram : @peejburhan

entah ni bila punya cerita~

aku ni makin lama makin kronik.
rasa mcm dah xde mood nak update daily things.
rasa nak ambik gambar lg la malas kan.
tah la..mood sudah kacau la.

sebab tu ni baru nak update.
ni bila punya kisah pun aku x tau la.
serious x boleh recall.
tapi since pic dah ada..letak jugak la kan.



we went to PJ..
sebab cheque refund beyonce's ticket tu dah siap.
so ke sana nak ambik la cheque itu.

then we went to office sebab ada few documents nak kena fax.
then straight ke JJ pulak.
since sekarang musim orang kawin2 ni.
so kena beli banyak2 hadiah la kan.
so terus borang berlambak2 terus..senangkerja.
tp tolong borongkan utk papa n mama.
aku punya x beli pun.
aku dah ada yg berkenan.
tp payah mintak pendapat org lain ni..dia kata x lawa.
end up aku x beli pun.
ni pikir2 blk..aku nak jugak beli..lantak..janji aku rasa lawa.
tp problem pulak..xde kereta nak pergi...uwaaaaaaaaaaa....
serious aku x berani bawak kereta papa.
besar seperti kapal je aku rasa.

oh kita org jugak makan kat nandoss...weeeee~
dah lama x makan..so adalah sukaa..





still having problem with this rotation shit.
so just bare with it la yea.
oh yg aku perasan..mengapah ayam namdos semakin kecik?
adakah dorang beli ayam kecik sekarang..or dorang bedal portion selebihnya.
tp xpe..kenyang n puas hati jugak :D

lepas tu nonoy si gila itu nak minum starbucks.
mmg sewel..sebab br je lepas minum..dah la air aku bottomless.
ada la 3 kali refill kot..mmg crazy madness.
tp dia paksa2 jugak beli air.
sebab dia nak kumpul stamp...sebab nak redeem ini.

starbucks 2010 punya organizer.
suka benar..tp aku x rasa dia jenis guna pun..
pelik2 je perempuan ini.
lantak..janji puas hati.

ok tu je kot.
ok ta-ta.

7 Comments:

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

tgh berusaha gigih nak kumpul nih! huihhhh mcm tak sempat je rasa.meluat!

NenekPenne said... [Reply to Comments]

sepanjang hidup ni baru sekali pi makan kat nandos...

tu pun masih tak reti dgn makanan dia... sungguh tak familiar dgn hidangannya... kalau McD tu kita dah dapat tangkap kalau orang mention double cheese ker, fillet of fish ker..

Tina Banana said... [Reply to Comments]

ko nk gi beli hadiah ice ke? kat FOLIO kah? haha.. saja tulis caps lock.. geddit? geddit?

aku bleh je bwk kan.. just buzz me.. wokeh?

A.I said... [Reply to Comments]

bukan sekadzar ayam nandos sahaja yang semakin mengecil, bahkan juga ayam kenny rogers!

(skema kan ayat aku? sedap gak bunyik camtu)

shasha said... [Reply to Comments]

peej...anda dah kurus laaa....

farra8979 said... [Reply to Comments]

me tlh gigih mengirim coffee blended starbucks ngan member yg g alamanda td...

sungguh cepat tpengaruh.. hihi...

Cek Rosy Daisy said... [Reply to Comments]

kalau kiter, kiter pon maw collect stamps tuh kowt.. guna ke tak organizer tuh belakang cerita :p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...