Instagram : @peejburhan

chawan~

last week adalah lepak area bangsar.
sebab meeting a friend.
so supaya adil untuk both parties. so pilih tengah2.
so bangsar it is.
x tau where to lepak.
so just lepak at chawan cafe.
gedik gila ejaan. maybe dgn eja mcm tu akan menjadi lebih cool.
x sure.

lepak2 x berasas sangat la.
but it was great.
sebab bangsar adalah tempat indah untuk mencuci mata.
memandang aku ni agak2 la pemalu jugak.
plus rasa nya ramai tau kot..aku jarang la keluar sorang.
package dia ialah..buy 1 free 2.
so if ajak aku..kena consider noy n edan sekali..hehe.

aksi keji.
sebab orang itu masih nak menjadi anonymous n misteri.
so elok aku pose..sekali rupanya syok sendiri. nice.
so rasakan la aku macam orang sewel menyenget mcm tu..tah apa2 tau.



lepak quite lama sampai kedai pun mau tutup.
tapi macam x puas aje lepak.
so berpindah pulak ke nirwana maju.
tu pun kena gerak sebab kat bangsar village tu buat renovation ke apa.
gila bising sampai nak sembang pun x dengar.
mmg mengganggu konsentrasi.

so itu je la.
pengalaman menarik lepak di bangsar.
yang membuatkan kami datang lagi ..ngeh :D

7 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

wahhhhh bgus promotion ko ye. hari tu buy 1 free 1, skarang dah free 2..... semakin maju bisnes!

chics said... [Reply to Comments]

Nak jugak tu kaver muka, dari rupa jam pon dah tahu siapa haha

lily lotus said... [Reply to Comments]

hihi..kena cover package sekali ekk..cool la

+ aisyah + said... [Reply to Comments]

sapekah org itu?
pheewitt.haha~

peej said... [Reply to Comments]

lilred - tu la..business makin maju..haha..


lily lotus - kena..baru meriah.


chics - haha..tu la kan..tah apa2 kan.


aisyah - over ok...

Tina Banana said... [Reply to Comments]

amboi kak..

seronok ke lepak bangsar?

peej said... [Reply to Comments]

tina - ok la seronok la jugak sebab suasana lain sikit kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...