Instagram : @peejburhan

seksaan betul~

hoh musim hujan ni asyik nak tido aje.
cea salahkan musim..padahal mmg selalu suka tido je kan.
oh tadi tertido..sedar2 dah pukul 9pm.
sakit lenguh2 n perut sakit aje.
rupanya period. hmphhhh..
then mandi2. online kejap. rasa x selesa.
period pain yg agak melampau.
aku ni jenis jarang period pain ni.
tapi bila kena mmg sakit gila n x larat la.

ni dah telan 2 bijik panadol.
tido awal la hari ni. x larat la nak ngadap laptop lama2.
esok ada wedding kat lumut.
pagi2 around 8.30am mcm tu ice dah nak ambik.
gila awal kan. nak bgn pukul berapa tu.
nak mandi lagi, rambut lagi, make up lagi.
wah gila over mcm la aku yg nak bersanding kan..huhuhu.

hopefully by the time bangun esok sudah ok period pain ni.
kalau x mesti x best aje nak travel.
excited pulak nak jumpa2 kawan2 lain.
esok kita orang dpd kl gerak 3 kereta.
shawal kata maybe nak menyinggah mana2 if sempat.
tapi apakah jalan2 tiba2 pakai baju kurung. mesti pelik aje.

ok la..mata ada sedikit kebil2 la.
rasa ngantuk balik pun ada.
plus x comfy la. mau baring. hope boleh tido terus.
oh aku terpaksa set moderation la comment.
sebab dah start dtg spam2 merepek.
aku x suke word verification tu. menyusahkan. so aku moderate la.
dah rasa2 ok nanti aku open balik.
ok ta-ta lovely pepets.

p/s : lately ni asyik mimpi2 ngeri la. nak mimpi best2 la. boleh ke nak pilih2 mimpi ;p ye la..best kan dpt mimpi yg kita suka. atleast x dpt merasa reality. tp dalam mimpi dpt rasa. syiok apa.

1 Comments:

sheLLy said... [Reply to Comments]

nk mimpi best?..senang jer..ceh2!!...ok cmnie..just imagine u nk jd kaya ker...pakai vogue2 dress ker...terlalu pikir cmtu smpi ke tdo..then for sure leh mimpi cmtu...tu contoh la..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...