Instagram : @peejburhan

sampai lebam~

khamis check out.
x tau mau pergi mana.
so balik rumah dulu..hantar barang.
then pergi makan kat ribu2.
hoih apa ni asyik makan aje. x boleh jadi betul.


then teringin hendak karaoke.
nak pergi redbox tp adalah mahal. not like.
so ke endah parade. dah lama x pergi situ punya.
sekali promotion 12pm-7am. satu kepala rm8 aje ok.
gila murah. so kita org sampai around 2pm.
amik kau berapa jam. charge rm8 aje sorang. heheh.

:: siap ada cop2 kat tangan. over betul. mcm nak pergi club pulak ::

:: tomyam fried rice . sedap sgt. suka. favvy me n noy ::
:: wedges ::
gila lama weyh.
ok memang la murah.
tp update la lagu tu weyh.
kecewa lagu2 yg nak nyanyi semua xde.
herghh..so x dpt la layan katy perry ke, natasha bedingfield ke, beyonce ke.
akhirnya. sangap sangat.
aku siap tertido ok.
x pernah aku buat kerja tido kat karaoke tau.
sangap gila.
tu pun terjaga sebab aku dgr noy n jonet mekak2.
ok xde la lama aku tido. tp x lama pun sejam jugak la. haha.

:: snack platter ::

bangun aje makan lagi.
bagus betul perangai.
oh as usual nyanyi hingga ke saat akhir. :D
x puas la ..mau ke redbox la.

8 Comments:

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

redbox jugak yg bestkan, sebab lagu2 kat situ semua yg terkini..

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

tak best sgt ke selection lagu kat endah parade tuh peeja?kat redbox dah ada 'single ladies' and 'sweet dreams' beyonce.haha layannn

Qumairah said... [Reply to Comments]

yelah, me pon selalu gie redbox, suka situ gak...me amik bilik vip ngan sweetheart..tambahlah lagik 40 ++ but memang berbaloi...hehehhe prsan jap sore sedap hehehehehe..

Hazrey said... [Reply to Comments]

No wonder hati berdebar debar jek. Ada orang tak ajak pi karaoke. Tapi, nasib baik tak ajak, kalau saya pi, gerenti tokeh karaoke tu halau saya sebab rosakkan mic. hahaha.. nasib baik.

peej said... [Reply to Comments]

e.j - dah biasa pergi redbox. yg lain dah rasa x best aje.


hermanas - lagu baru kurang la. x sebest redbox la.


qumairah - x kisah la bilik apa pun. janji lagu best pun dah ok. berbaloi je rasa.


hazrey - haha..ala x best pun. xpe lain kali kita pergi sama2. make sure tempat best ok. kata bapak gula2 kan.

nasaoji said... [Reply to Comments]

p endah parade tu, duk main bowling jer..

tak tau lak ader tmpt karaoke...ishhh...amat mengong p saner tak jejln!..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

rate redbox biasa bape ek??

sbb aku biasa g guna student cards, hari tu pegi 3 orang, dalam rm27 campur minum n snacks2 dia tu la..

tp aku terliur la tgk mkanan ko dlm ni!! T_T

ღ nOyuღ AidA Zღ said... [Reply to Comments]

hye..
kat mne u g karok ni?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...