Instagram : @peejburhan

rindu~

tadi adalah bosan.
so membaca la entry lama2 kat blog lama.
blog yg before this.

so terbaca la cerita pasal arwah maktok.
dan jugak kisah2 lama2.
oh rindunya.
paling rindu arwah maktok la.
mmg la bila laser..mak aih.x sanggup kan dia tu.
tapi dia adalah kelakar ok.
sebab kan sound trouble. so byk je insiden yg kelakar.
x pergi lg kubur maktok.
sebab bila nak pergi je aku period..bila aku ok noy pulak.
susah jadi kembar siam ni.
xleh nak bergerak sendiri ;p
xpe..kita doa dpd jauh pun ok kan.

reason kenapa i keep blogging.
sebab aku ni sentimental value sikit.
aku suka mengimbas2 kenangan.
dulu zaman2 diary..so sekarang blog la.
seronok bila baca2 balik...
waahaha..gila..seronok baca blog sendiri.
tiba2 aku rasa nak baca diary lama2 aku la.
nak tgk apa aku merepek..hahahhhhhhh..

aku rasa aku gila..
kejap sedih.kejap rindu..
tiba2 ceria.. ;p

7 Comments:

Faressa said... [Reply to Comments]

aw i love reading stuff bout ur mak tok back then, soo hilariouss. Reminds me of my arwah tok jugak, she was very blunt and fierce! orang dulu very real =)

sI tEDI said... [Reply to Comments]

erhMmm.. kesedihan dan kerinduan boleh bersatu.. :)

senyum :))

Leen said... [Reply to Comments]

aku pun suka bc diari2 n blog aku lama2.. sronok kan ingt benda lama2.. even waktu tu benda tu sedih pun, best je bila baca blik..

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

baca n3 sendiri sangat laayaaann esp tang last yr punya.kadang cam eh penah jadi ke bnda2 ni semua?hhehehe..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

al-fatihah to maktok....

ai said... [Reply to Comments]

takpe, sbb aku pon gile.

nasaoji said... [Reply to Comments]

best jer ader diari sendiri..mmg leh imbas aper yg kt duk merepekkan hari2 itu... ;)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...