Instagram : @peejburhan

peej~

haha bongok la..
tadi aku google.
google news ke apa.
tgk la bila tekan berapa result keluar ke apa.
not sure.

sekali adalah gedik la try google nama sendiri.
memula peejburhan.
then try peej aje
then jumpa ini.

:: so kasi click2 ::

haaaaa..amik kau macam2 la keluar..
ada yg best..
ada yg x menahan..
gila biadap siapa yg bg maksud2 ni..
gedik nak ada urban2 pulak..
urban la sangat kannnnnnnnnnnnnn...



oh ada 7 maksud.
so mari kita list kan. heheheh..

1. Peej
- A nickname for the one who makes someone smile, laugh and has the ability to cheer them up in the worst of times. The person who you care about just the same.

Peej, you make me soo happy and I love you!

= miahahha..menarik ni..bg mak tersipu2 malu uolls..haha lempang pleaseee..


2. Peej
-Verb: (to peej)- Egregiously engaging in the willful pilfering of ingestible commodities not belonging to self.

Noun: One who engages in the act of peejing.

Peej: OH GOD!!! I'M SO DRUNK!!! CAN I EXCAVATE THAT CRAB RANGOON???

Everyone in the room: Ugh! Peej... (Sigh)

= motif kau nak bg contoh mcm tu..herghh..



3. Peej
-The perfect woman or The perfect girl.

I hope someday to marry Peej.

= uhukk-uhukk. *tiba2 tekak mak gatal uolls* hahaha



4. Peej
-A person who is generally a slob or waste of life. Derives from "porno johnny" and "P.J." both of which refer to someone who spends the majority of their time watching porn.

"Bro, you haven't showered in days and slept through all your classes. You're such a peej."

= hahaha mcm cibais..apakah tiba2 porn? *gulpp*



5. Peej
-peej, or pussy juice is actualy the name of the liquid slippery and sometimes tasty substance that comes out of a woman's vagina during sex.

Dawg my girlls peej puddle soaked half my bed!!

= lagi mcm ke hapa..who come up with all this la weyh..bg la maksud indah2 sikit. haha..tapi lawak pun ada..i mean sampai half the bed..wtf?!



6. Peej
-A name for a sex act in which a woman performs oral sex, a.k.a. fellatio, while urinating in the toilet.

Before her 5 year old daughter walked in on our pounding session, she totally gave me a peej.

= hoihhh...ni semua ke arah ni ajeee...x bagu untuk 'imej' i ni.. tsk.



7. Peej
-human urine in solid state; often found on on the edge of toilet bowls; dries dark

1. Dude, I totally just sat in your peej. Doesn't your mom clean this shit?

= euuwwwwwwwwwwwwwwwww..geli lah.. *muntah*


bengong ok.
mungkin i should consider changing my name?
ok not my real name la. nothing wrong with that.
my screen name la.

hmmm..apa eyh
  1. fiza
  2. fifi
  3. haf (hafiza)
omg..tiba2 sendiri rasa nak muntah lalu melempang diri sendiri.
apakah fifi.??? gowdddddddddddd...
gedik sungguh nama mcm tu.
ok no offense siapa yg ada nama mcm tu.
it just that. i dont think i suit me la. haha ;p
percaya atau tidak i even feel awkward if orang panggil peej.
esp strangers. gedik x.? padahal sendiri letak screen name tu kan.
x serious rasa pelik..lagi selesa orang panggil pija sebenarnya..heheh..

ok tiba2 aku rasa entry ni bangang.
sebab sendiri terasa malu sebab membincangkan nama sendiri.
peej..peej..peej.. eee...tiba2 geli.
ok over n out.

10 Comments:

Nadh (Otak Belacan) said... [Reply to Comments]

Peeeejjjjj HAHAHAHA! Yang tak boleh blah kat atas skali tu pic google. Perverted Justice katanya. LOL! :p

Kat facebook kan bnyk application nama-nama giniiiii. Nanti aku share k yang mana aku pakai to get the name nini jambu. T_T :p

lin said... [Reply to Comments]

hahahahahaha....gelak sorang2 guling2... kelakar gila....

chics said... [Reply to Comments]

pussy juice? hahahah


kinkyyyyyyyyyyyyyyy

shasha said... [Reply to Comments]

uwaaa~~~ semuanya ke arah2 itu...wow!!!

Moe said... [Reply to Comments]

haha.. can't stop laughing bace enrty ni..

ayangasma said... [Reply to Comments]

kelaka nyer... maksud tu mmg btul ke sajer2 ada org buat?

ms. lili@ said... [Reply to Comments]

hahaha serious sume ke arah itu jer, lawak gile okey.... :D

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

kenapakah ke semuanya ke arah itu? senang-senang, letak balik lah 'peeja'. tambah 'a' je pun. but yet, peej tuh cam sedap je nak sebut. hehehe...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha urban sungguh maksud2 nm ko :DD kite mmg ske masuk urbandictionary ni, kalau ada apa2 slanga US yg xberapa nk faham. nk carik kat kamus mmg dah xde :P

Anonymous said... [Reply to Comments]

i aggree with no 4, 5, 6, 7... u like to give a tutorial on mastu... kan..hah kena lah ngan perangai u...dok kata owang kawen lambat kena mastu.. lah apa lah...u deserve it~

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...