Instagram : @peejburhan

om nom nom~

menu hari raya : nasi impit - daging sambal bersama timun n bawang.
nom nom nom.
then ada masak lodeh(lontong) jugak.
tp by the time tu aku dah malas nak snap.
super nice.

tapi tak puasnya makan.
ye la ni bukan raya biasa kan.
so memang tak masak banyak.
tak sangka ramai pulak datang.
sebab tau memang tak kan dapat mana2 kot daging sambal tu.
tu yang semua serbu..
wuwuwu..nak lagiii..
jawabnya kena tunggu raya tahun depan la.
hmpphh..lama tu.

6 Comments:

Mr.Clive said... [Reply to Comments]

mmmmmmm....

farra8979 said... [Reply to Comments]

cam sedap jek...

tp kan peej, dlm blog ko, sume makanan mmg nampak sedap n lazat!

hahaha, akak pun suke makan jugak...

Leen said... [Reply to Comments]

om nom nom.. dah macam kat cafe world dah.. hahaha

RD Za said... [Reply to Comments]

nom nom nom igt cafe world ke?? hahahaha

saz said... [Reply to Comments]

pija for my bday present boleh tak nak mintak resepi daging sambal tuh haha. i kempunan ni plss ahah. FB me okay!

peej said... [Reply to Comments]

mr clive - lain mcm bunyi dia tu.


farra - so far mmg lazat..kalau x lazat..terang aku tulis x lazat..haha


leen - harus kena ada feeling lebih.


rd - haha tau xpe..mmg pun..ketagih.


saz - dah pernah letak. tgk kat label : recipe.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...