Instagram : @peejburhan

mood or inspiration?

lately ni mcm xde inspiration nak blogging.
kemanakah inspiration itu..
entah la..maybe mood yg x betul. not sure.

even keluar pun.
contoh keluar 3-4 tempat.
1 tempat je rajin nak snap2.
lain2 x kuasa.

serious mcm dah xde semangat blogging tu.
maybe temporary je kot.
so i guess both kot.
xde mood nak amik pic. so xde la cerita aktiviti.
bila xde cerita mcm tu. kena la blogging mcm biasa.
tapi kalau inspirasi mak xde. mcm mana nak blog kan.
so hasilnya..memang xde apa.
baik bermalasan aje.

hoh ngantuk la.
mau tido.
noy n jonet dah selamat.
kesepian lak kat sini.. takut lak tiba2.. huhu..
ok la..saya mau tido jugak lah..
nite nite.

p/s : wahai inspirasi. dimanakah anda. lama nya hilang. xpe..next week ok kot. ngeeee~

7 Comments:

F A R Y N said... [Reply to Comments]

inspirasi ko kedai mkn la...
cepat la jalan2 cari makan..
kasi air liur aku meleleh2....
huhuhuhuh

shuweetilicious said... [Reply to Comments]

skang ni musim takde inspirasi nak berblog...mak pun sama nyah...maleh...

viruspadu said... [Reply to Comments]

akak pun semakin hari semakin malas

camno tu :p

lily lotus said... [Reply to Comments]

bleh plak takut tetiba ekk..hehe

Niviey16 said... [Reply to Comments]

Wahai sang inspirasi~ datanglah kamu kepada sis peej kita!! datanglah~~~~

peej said... [Reply to Comments]

faryn - tp mak nak start diet uolls..bagaimanakah itu?


shuweet - oh ye ke..ingat diri ku aje.


vp - tu la kan..malas gila. sebab dah lama sgt blog kot. dah tahap malas. plus xde inspirasi or pendorong kot. ;p


lily lotus - tu la..sebab tiba2 sunyi sepi time tu.


niviey - dah dtg balik dah :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

dah ujung tahunnn...mcm2 mood kemalasan kuar..nak rehat jer memanjang.. :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...