Instagram : @peejburhan

mood mmg xde..tapi nak update jugak~

kita orang dah addict ngan satu2 tempat tu.
amik mmg ke situ je la pergi nya.
so since jonet ada..ajak la dia ke sana.
saje plan2..tp mcm malas nak pergi.
sekali dah tersebut kat jonet. beria pulak dia nak pergi.
so mana lagi kalau x ke pappa rich lagi. :D


seriously aku punya mood nak blogging mmg xde langsung.
so rasakan tgk la berapa lama punya cerita ni.
ni cerita khamis lepas. gila lama kan.
ada orang cakap blogging ni ikut suka kita.
jgn jadikan bebanan. maksud if xnak update xpayah.
xde sapa paksa pun.
kalau setakat buat entry. saya xde mood nak blogging. baik x payah.
betul jugak.
tapi mcm mana kalau kes mmg kena paksa update blog?
dan pemaksa adalah jenis mekak2.
so nak xnak harus la update jugak kan.


so oleh itu rasakan la entry yg mcm cibais aje ye.
macam serupa xyah update.
jadi terimalah seadanya ye.
sesungguhnya kalau mood xde.
semestinya entry berupa merepek gila xde hala tujuan.


oleh itu tgk je la gambar2 apa yang ada.
aku pun basically pergi tempat yg sama aje.
nak terangkan lebih2 pun buat apa.
korang pun dah tau apa benda semua.
pergi tempat sama. makan pun mostly sama.
if aku tiba2 makan lain. baru aku bg terperinci ye.


sekian entry dpr perempuan pemalas update.
tapi bab makan x malas :S
amik kau pekena laksa assam lagi n cendol tinggi2.
sedapppp~

11 Comments:

Gina said... [Reply to Comments]

lama tak pegi PappaRich...teringat laksa die yang mengancam

ai said... [Reply to Comments]

tang makan tu aku mmg cukup kenal dah!!

farra8979 said... [Reply to Comments]

ari tu skali jek p pappa rich. not bad...

nasaoji said... [Reply to Comments]

suker je aku bc bab2 makan nih..

nnt dah kuat bdn aku, leh p tmpt yg ko citer2 tu... ;)

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

mcm best je cendol peej...nak skit!!

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

mcm best je cendol peej...nak skit!!

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

tak pernh try lagi..paparich!

ayangasma said... [Reply to Comments]

mcm best je tgk jonet ni sorang tentera. mesti dia tough kan, leh tahan ngan segala latihan ketenteraan.

F A R Y N said... [Reply to Comments]

jeles tol tgk cendol yg menggunung tu..

peej said... [Reply to Comments]

gina - sila la pergi papparich dlm kadar yg segera.


ai - terima kasih kerana memahami. hahahah..


farra - not bad kan. tp ada certain yg makanan oldtown lg better.


nasaoji - ye ye.. sila2.


ziana - dah masuk perut dah keluar balik dah pun.


suezen - sila la try.


asma - dia doktor tentera. so dorang punya latihan x berat sgt mcm tentera yg biasa2 tu. basic2 aje.


faryn - sedap. aku suka. sila try.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha biasanya adik kite yg suh update2 ni kalau kite lambat. tp kadang2 tu busy smpai xsempat nk update.. lolx

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...