Instagram : @peejburhan

law abiding citizen~

last tuesday ke klcc..
dinner kat chilis..x amik pic sebab x bawak camera..
then ingat nak terus balik..
tiba2 noy nak tgk wayang pulak.
so terus beli tiket aje..

bagus la tu..tgk wayang x prepare..
pakai baju biasa aje..
rasakan sejuk nak mampos ok..
oh aku adalah org tahan sejuk.
aku jenis boleh je tido pasang a/c tp tak payah pakai selimut.
tapi adalah tidak tahan ok sejuk wayang ni.

dah la masa sampai kita org first masuk
tiba2 terasa takut pulak.
sebab sunyi n xde orang.


:: bayangkan if amik pic ni kosong..sekali tgk image ada orang ramai. mesti takut kan ::

oh kita orang tgk cerita law abiding citizen.
sebab mmg x plan nak tgk cerita apa.
main amik je mana nak.


cerita adalah ok-ok..
xde la x sedap..tapi xde la sedap sampai nak tgk lagi sekali ke apa.
tapi adalah suka sebab gerard butler kan
cuma rasa x sesuai aje.
dia kan selalu berlakon cerita cinta. muka dreamy aje..oh sexy
tapi ni tiba2 berlakon ganas.
mcm x sesuai. tapi suke aje..hohoh..


cerita ok.
cuma aku rasa mcm tak original la.
i mean mcm dah biasa tgk cerita yg mcm tu.
jalan cerita mcm tu jugak.
tapi boleh je kalau nak tgk kat wayang.
xkan rasa rugi duit tgk ke apa la.

kira gempak jugak le sebab dlm cerita ni gerard butler tu mcm genius gila aku rasa.
n padan muka sesiapa yang carik pasal kat dia tu.
eh aku cerita ni mcm xde hala tujuan.
mesti korang x paham kan.
xpe..maka dengan itu..sila la pergi tgk cerita ni untuk faham ye.



apa cerita yg best lg eyh kat wayang?
tiba2 mcm seronok pulak tgk wayang..
nak tunggu 2012..tapi end of november kan.
korang rasa worth it ke tgk cerita tu?

6 Comments:

puangulagulakapas said... [Reply to Comments]

samalah
tengah tunggu 2012
mcm best je kan.
hujung Nov, lmbatnyer lagi.

NenekPenne said... [Reply to Comments]

citer apakah itu...

nampak sangat dah lama tak pegi tengok wayang..the last yang pegi tengok PAPADOM...

lily lotus said... [Reply to Comments]

best giler kot movie 2012 tu..mcm gempak giler jer thriller

Nonoy said... [Reply to Comments]

musti best 2012. saya yakin!

peej said... [Reply to Comments]

kula2 kapas - tu la..mcm best kan..xpe tgk org review dulu..kalau best baru pergi..kadang2 cerita mcm tu trailer je best..tp hampeh sebenarnya..


nenek - papadom baru jugak la tu.. 2012 ialah cerita baru yg ala2 independence day..


lilylotus - tu la..harap cerita segempak trailer..


noy - hah kau belanja tgk cerita tu?? sayup2 je aku dgr ni.. :D

NenekPenne said... [Reply to Comments]

sudah tau sinopsis citer 2012..
citer pasal this orang yang nak selamatkan family dia daripada vulcano eruption, earthquake and tsunami...hooo byk benor masalahnya kan...

kalau dah byk cenggitu, ala2 kiamat laa wey...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...