Instagram : @peejburhan

lain orang lain citarasa~

sekarang semua orang kecoh2 pasal cerita new moon.
semua la dok tanya2 aku x tgk ke cerita tu.
aku cakap x aje. sebab nya..twilight pun aku x tgk ok.
haha..lame gila kan.

ok mungkin pencinta filem itu akan cakap lame la.
tp aku x rasa apa2 pun.
sebab aku kurang suka cerita2 vampire ni.
esp part2 orang nak takut2 kena gigit ngan vampire wtf.
aku kecik2 pernah la tgk interview with vampire ke apa.
yang ada tom cruise n brad pitt tu.
aku x paham apesal orang nak takut2.
aku rasa kalau vampire handsome mcm tu..lg aku paksa2 dia gigit ade la.
silap2 vampire tu yg takut ngan aku nanti.
hahahha..

ok la..aku nak komen lebih2 pasal cerita tu x boleh sebab aku x tgk.
tapi aku seronok aje bila tau bukan aku sorang je x suka or x berminat ngan cerita tu.
aku tgk alia n chics pun x suka. ;p
aku aa je beli dvd..tp serious x berminat nak tgk.
sampai ada orang pinjam dvd itu n x pulangkan terus.
so mmg lagi la aku xkan tgk maksudnya.
tp x tau la if aku tgk aku akan suka ke apa kan.

nway..reason aku x minat sebab mengenangkan hero dia.
rob apakah namanya itu.
selalu la tgk dalam perezhilton.
semua dok gila2 pasal mamat tu.
i dunno why..but seriously aku x rasa dia menarik pun.
something about him yg a bit off.
maybe sebab muka dia yg jauh2.
paham tak..kedudukan mata dia ke apa..im not sure.
tambah lak package rambut tu.
aku rasa dah rupa persian cat pulak. hahhaa.
x cara tgk ini.


hahaha..kan ke sama itu.
ok sebab tu tajuk entry aku lain orang lain citarasa.
mungkin korang akan rasa comel.
aku x rasa comel.
sebab aku rasa persian yg muka penyek2 ni ada rupa sewel sikit.
x ke..esp yg jenis mata pun juling air tu..mcm kelakar aje.
kalau aku ada kucing mcm tu..mesti hari2 bila nampak dia rasa nak tampar aje.
god im so mean. ngehhh.
tapi serious ok.

ok mungkin peminat rob akan mengatakan.
eleh..kau tu mcm lawa sangat.
mmg la x lawa pun..ada aku kata lawa.
tapi xpe la..lain orang lain citarasa.
ada orang suka rob..
ada orang suka peej (nak jugak perasan kan)
yang pasti..tahap ke-horny-an aku tetap pada encik di bawah iniiii..

wentworth miller....aaaahhhhhhh (wah siap bunyi kau..haha)
sorry la..mmg byk gambar lain .
tapi aku suka gambar ni jugak.
x menahan..muahahaha..
mungkin nanti aku boleh photoshop sekali pic aku masuk dlm ini gambar.
pasti lebih kontroversi..muahhahaha..nak jugak kan.

so dengan ini..
di jelaskan..saya bukan peminat twilight, new moon, atau rob apa itu.
sebab saya adalah penghorny pada wentworth miller dan jugak..uhukk..uhukk..ehemm..eh tiba2 susah pulak nak sebut.. xpe abaikan..laterrrrr..
byeeeeeeeeeee...

14 Comments:

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

aku suke je tgk cite tu tp ntah aku pon takde la terpikat dgn si rob tu.
kasih sayang haku hanya pada johnny depp saje forever & ever! cewah! ;D

Sexy.Chewbacca said... [Reply to Comments]

Robert Pattinson. LOLOLOLOLOLOL Sorry, aku gelak kuat sebab aku pon tak paham kenapa orang suka dia. I dunno lah, probably I just don't like his character dlm Twilight tu, sebab terlampau mundane and urgh, annoyingly emo tak tentu pasal.

I don't know about his portfolio pon, sebab I've only seen him dalam Twilight and dlm Harry Potter je.

Aku bukan benci Twilight, but aku benci/annoyed bila org asyik asyik cakap "twilight best! BEST GILA OK PEGI TENGOK BEST GILA OMGOMGOMG" urgh. Gila annoying.

afiq said... [Reply to Comments]

errr tuh ar... lain org lain cte rase... ramai suker robert n taylor yg anak ikan tuh kan.. tuh yg meletop letop citer nih... owhhh tpii...
tpii...
tpii harus dinyatekan di sni... wentworth mmg mmpu merembeskan segale air..... uuuuuuuu............
okeh sile klimaks secre berjemaah***

peej said... [Reply to Comments]

anna - oh abg johhny ke..abg johhny ok kalau xde misai2 itu..comel..kalau ada misai potong la.


alia - tau ..mostly mcm tu kan..n aku mcm akan blur je sebab x tau hujung pangkal.


afiq - cannottt..xnak jemaah..nak sorang2 aje.. hahha..tamak kan.

chics said... [Reply to Comments]

First time aku tengok hampir tertido, second time terus berborak2.

Kalau aku jadi Bella [heroin]aku akan marah dekat Edward

"You ni apsal pakai lipstick merah dari I ni haaaa?"

ayangasma said... [Reply to Comments]

sy pun tk suka tengok hero citer tu. apa yang menarik pun tak tau pasal dia. mmg tk suke. oh, sy rasa muka dia mmg muka penyek like u said. tapi saya suka citer dia.

mulanmira said... [Reply to Comments]

hahaha.. i laa salah sorang yang gi tengok new moon nyer premiere.. but seriously kalau u tak tengok pun tak menyesal punye.. bangang ape tah punye citer..

part sedih dia tak 'sampai' tau.. background nyer music x kena langsung.. pastu u jangan tak tau, sume pompuan2 dalam cinema tuh jerit biler edward kua.. n lagi kuat jerit bile taylor badan ketol2 kua..

beruk ahh.. memang menyesal i gi tengok citer tuh.. tapi novel dia memang bez.. movie sangat SAMPAH!!!

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

peej!!! i pn sama..xsukela itu mamat robert Pattison sbb huh jambu gile..i xsuke mamat jambu..eran nape org suke kat dia..i pn tepek kat blog yg i xsuke mamat ni..dh tu nyanyi pn macam katak..geli mak!Tp itu wentworth grrrrrrrr....

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hihi.. ingatkan aku sorang x ske.. aku mmg x tgk citer ni dr mula lg.. n x amik taw pun.. sbb aku mmg x berminat pd citer sambung2 ni.. mcm spiderman ke hape ke sme tu x minat..

miller yang yummy~ nyum2.. hahaha..

green apple said... [Reply to Comments]

terus orgasm aku tgk gamba last

mulanmira said... [Reply to Comments]

ops taylor lak.. jacob mat ketol2 laa,,

EchA™ said... [Reply to Comments]

tibe2 je t'singgah kt blog neih..sy juge xske hero cite twilight. tapape je. xde yg menarek pon..euww~

peej said... [Reply to Comments]

chics - hahah..kalau aku pun menyampah kot if laki tu bibir lg menarik dpd aku.


asma - tu la..tp x tau la pulak if tgk cerita ni tiba2 tersuka ke apa kan.
tp pandangan pertama x suka la.


green apple - haha kan.


sweethoney - jgn yummy lebih2 sgt..mak jealous uolls. haha


ziana - dia nyanyi ke? hahaha..


mulanmira - xpe la..lain orang lain cita rasa..tp if dlm wayang siap jerit2..mmg mintak lempang aje.


echa - budak2 remaja suka la kot.

ice said... [Reply to Comments]

oh..new moon hjg mgg ni nk ngok. kalo ngok pd twillight tuh citernya agak boring kurang aksi2 dan malap jer. hero dia ade lah sedikit hensem tp dh tentu x dpt lawan bf peej si wentwoth miller tuh..
bace novel lagi best dari ngok movie sbb dlm movie de sesetengah ditukar utk sesuaikan keadaan.

suke bace blog peej..yipiee :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...