Instagram : @peejburhan

ketagihan melampau~

ok serious aku x ingat ni hari apa.
tp noy as usual nak jumpa tina n baby.
tp cancel last minute sebab mikhail is not feeling well.
so ingat xde la keluar mana2.
sekali perempuan tu tetap nak pergi papparich.
dia dah mengalami ketagihan melampau terhadap cendol.
aku as usual tag along aje la.
dah kata makan kan. sapa x suka ;p

patut ada kawan nak join.
tp cancel jugak.
so kita orang bertiga aje.
since aku dah agak muak makan benda sama aje.
so kali ni order lain :D

:: pappa curry laksa. aku amik mihun. sebab aku x suka mee kuning. ::

ok not bad.
but i think i prefer oldtown punya.
sebab oldtown siap carik2kan ayam
ni bg dua ketul ayam besar. jadi kerja nak makan.
ok la..xde la x sedap ke apa.
tp kalau di bg choice. aku prefer old town punya la.

:: soya cincau with gula melaka ::

oh pun dah muak ngan cendol so amik air ni.
mcm pelik aje kan.
tapi sedappp..i like.
dah la soya tu dia mcm blended. so mcm syok la.
ok dlm pic ni dah x blended la.
tgk la..makanan br sampai air ni dah half cheq telan.

:: minah gila cendol ::
hoh..me not like this baju lah.
like biggolo..biggolo..monkey chest (noy je paham ni)
tp lantak. kang x tepek xde plak gambar i kan :D



with my other sewels.
hoh di malam minggu ini.
saya adalah kebosanan.
apa mau buat hah?
any idea?
xmoh clubbing. tu minggu depan. celebrate birthday jonet.
so ini apa mau buat eyh?
kebuhsanan tahap dewa.

5 Comments:

ayangasma said... [Reply to Comments]

ada jualan murah barangan levi's kat area hotel seri petaling. sampai ahad je. bukak sampai 10pm. moh kita ke sana...

sI tEDI said... [Reply to Comments]

aku kalau bosan.. tdo jek

PinQib said... [Reply to Comments]

Peej, smua makann you display sedap2.,
bennnciiii

SUXX said... [Reply to Comments]

Paparich kat BTP ke ni?

Nonoy said... [Reply to Comments]

im bored tooo kominyooo.. what to do?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...