Instagram : @peejburhan

imej~

baru2 ni ada ym ngan manusia2.. (mesti la manusia kan)
mostly baca my blog la.
so mcm mana sampai la ke tang imej.
cakap2 la pasal itu ini..
daripada apa yg di cakap.
ramai cakap imej aku mcm aku ni jenis open.
kira mmg xde la ciri2 ayu n kesopanan itu..
keji gila kan.

so semalam lepak tanya2 la jonet n edan.

me : aku mcm jahat ke noy?
noy : entah..ye la kot..mana aku tau. awak rasa mcm mana jonet?
jonet : x boleh dow..aku dah kenal dia dpd kecik kot. so mesti la aku tau dia baik. *uhukk-uhukk ;p *
me : haha..tak. kira masa mula2 kau jumpa aku dulu. masa mrsm. mcm budak jahat ke apa?
noy : a ah.
me : eh x boleh la. dia ni mmg baik la. semua orang dia ok aje. neutral aje.
jonet : mana boleh. sebab zaman mrsm mmg kau baik la. pakai tudung semua. muka jujur.
edan ; muahahahaha
me : shadap yew. ok la..edan awak masa mula2 dulu nampak saya mcm mana?
edan : saya ingat awak nerd. x sangka mulut mcm puaka.
me : kurang ajar siot. mana ada puaka.
edan : ye puaka.
noy : kan.. eh tapi mmg la. dulu masa kau ngan zaman abg *tooot* mmg nerd kot. pakai spec, rambut pun mcm apa aje.
me : ish. teruk betul aku dulu kan. buruk gila.

cea macam sekarang x buruk kan..haha.
tp betul la. perempuan ni suka rasa selesa.
x kisah la yg ada bf ke. kawin ke.
lama2. meti rasa selesa aje.
terus malas nak lawa2 ke apa.
bila dah single ke apa.
baru tergedik2 balik..hahah.

nway, apakah imej?
i mean boleh ke nampak image org through blog or gambar aje?
maybe la..kadang2 kita suka judge orang just by tgk gambar aje.
bila dah kenal baru ok ke kan.
korang ni baca2 blog aku.
korang pun memandai meletak imej2 ni ke?
aku imej perempuan ayu..kan?? kan! KANNNN!!!
*ugut sambil pegang pisau*

15 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

first time aku tegur ko, masa tu kat Blok I.. tahun 1997 rasanya..ko ikat rambut yg dua tu pakai tali rafia.. aku pikir,

"eh ehh, comelnya gf lopop ni.."

hahahaha..

skrg masih comel gak.. saja nak amik hati, hahaha.. sbb nak suh ko bwk aku lepak kat papparich.. ;P

chics said... [Reply to Comments]

ayuu...ayuu *mengigil-gigil tengok pisau

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

i like ur way..x pretender mcm certain2 org..okla tu..peej xpretend ape yg peej buat..thats y i suke baca blog u..btw, cn we be friends??coz i love people yang xpretender ni.eventho mulut cam puaka.. *wink*

Qumairah said... [Reply to Comments]

Yelah,
Just be urself..orang yg suka judge people just by the way they look is just closing their heart from friendship. Kalau kita ni perfect which i doubt ade org cengitew, takpelahkan..ni kitapon tak sempurna ye dak..nak judge2 owang plak kan ape hal...anyway I read yur blog..almost everyday now

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

aku x penah jumpe ko lg so aku takleh nak ckp ko ayu! muahaha!
*smbl tepis pisau ko menggunakan kuali!*

sya mansor said... [Reply to Comments]

honestly i rase u ni pendiam.
sebab slalu amek gamba tutup mulut sambil pout2, boleh?
tapi dah cakap mulut puake, hoh jom kite geng aje!

ai said... [Reply to Comments]

A'AH!

KAU AYU! AYU! AYU!

(jauhkan pisau tu cepat!)

Tijah said... [Reply to Comments]

elehhh. ingat ko sorang je ada pisau
*sambel urut2 pedang. huhuhu

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

hahahaha.....nmpk brutal:D

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hhahahahhaha mulut puaka! edan jahat! takpa.. or mulut puaka ni hati baik bukannnn...nyeh nyeh nyehhhh

ayangasma said... [Reply to Comments]

sy tk knl awak, tp nk komen gak. sy rs awak ni jenis yg open... bukan mcm sesetengah org yg berlagak ayu, tp sbnrnya mlt puaka...

peej said... [Reply to Comments]

tina - perlu la kan mention rambut semua tu kan..eurghh..tiba2 menyampah bila teringat diri sendiri. wtf ikat2 rambut mcm tu kan.


chics- haha bengong


ziana - thank u. eh saya sebenarnye puaka orang nya. percayalah. ;p


qumairah - oh hi. thank u. x la org tu didnt mean it in a bad way kot. tp x sangka n terkejut aje. :D


annasuejie - hoh guna kuali..main kasar nampak. *sambil keluarkan sudip dpd poket*


sya - pendiam?mmg x la.. saya tutup mulut kerana saya x adalah x lawa bila mulut terbukak.cea mcm tutup lawa kan.haha.


ai - kau xyah pisau. kau dah jumpa aku. so kalau kau cakap ayu tu..aku tau kau ikhlas.. larikssssssss


tijah - abis kau ada pegang aku takut? *sambil pegang machine gun* sekarang cakap. ayu ke x?


suezen - brutal eyh? haha..mcm kelakar aje. tiba2 terbayang2 diri ni gothic.


lilred - huhuhu..yang pasti ' baru kau tau aku best?' *sambil libas2*


asma - ngeh ngeh..thank u. saya package penuh sebenarnya..ayu open tapi puaka ;p

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

AYUNYAAAAA~~
anak sapo la ni..
kehkehkeh~~ :P
kiddin~ ^^

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

mmg ada je org yg judge org len drp luaran je, tak kenal betul2 mn nak tau, kn? ohaha ayu kah ko.. ayukahhhh *pengsan* :P

nasaoji said... [Reply to Comments]

dr segi menulisan, rsnya, kt tau tang cam ner itu org..

tp, tak suma kot....

kan..kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...