Instagram : @peejburhan

im lovin' it~

last saturday noy ajak pergi mc d.
sebab dia kat akat tv dah keluar iklan ketibaan burger kesukaan ramai2.
wehooo..i likeeeeee.
ye la..katanya chinese new year punya kan.
tp dah tentu feb nanti..tp burger ni november dah keluar..huhu.

so bergegas pergi drive through.
hopefully dah ada.
oh adalah gembira gambar dah terpampang keluar.
so adalah suka :D

:: kegembiraan ::

:: nom nom nom nom.... prosperity burger with curly fries ::
:: oh im loving it :

so siapa dah merasa ???
ke korang belum pergi lagi..
sila la pergi mendapatkannya..sedappp.
aku rasa mcm x semahal last year burger ni la.
x sure aku.

13 Comments:

Shy said... [Reply to Comments]

Belum try lagi this time but happy sebab dah keluar :D

Remember sometimes last year @ last 2 years yang dia keluar sekali dengan green tea. After minum sikit green tea tu, terus rasa pening.

Hehe, pelik la... orang lain semua cakap green tea sedap, but for me, rasa macam minum perfume je!

Thinking back, I found my experience there rather amusing :P Anywhoo... glad yang awak buat entry ni sebab kalau tak, saye sure tak tau kewujudan semula Prosperity Burger kat McD!!

Thanks yh.

F A R Y N said... [Reply to Comments]

aku nak!
nak pi mekdi nanti..ish ish ish

ayoi said... [Reply to Comments]

owwhh tahun2 lepas ade gak cube...tahun ni lom lai.....pas abis keje nie harus!!!!

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

owhh...am lovin it too...:D

ai said... [Reply to Comments]

Baru aku bunyik kat laki aku smalam psl burger ni. tp aku kene tunggu gaji gak..huhuhu

(jilat screen ni dulu..takot kempunan plak)

somuffins said... [Reply to Comments]

Hi.. terpanggil nak komen re: PBurger tu. Yest. I bought 2 pcs. I was qte upset sebab burger tu tak disimbah dek black pepper gravy and the onion tak melengkar2 like yours. Rasa cam kena tipu plak.

Ijan said... [Reply to Comments]

sdeyny..
nape la tmpt ak ni jauh dr bandar.klu x,leh mkn mcD arini.nk ke mcD pn dkt sejam.huhu

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah, cepat n begitu tangkas sekali.. hahaha... farra nk g jugak la ari ni..

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah, cepat n begitu tangkas sekali.. hahaha... farra nk g jugak la ari ni..

MK said... [Reply to Comments]

early this year time Chinese new year tu price dia like RM10 sebijik kan? hampeh!!! akak dah le mmg tunggu burger ni tau. since pija ckp tak mahal mcm last year bagooossss.... jap gi nak pegi lunch!

ayangasma said... [Reply to Comments]

dah tahu burger ni dah ada. tp tk berkesempatan nk gi mc d. harus bergegas nih.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

pantas okay kau..

tp kan, burger thn lepas srious mahal la aku rasa..

tak berapa suka prosperity :D tp heart dia punya curly fries yg sedap ituuuu

Primadona Fuschia d' Lolita said... [Reply to Comments]

haah lagi murah dari last yer..i da mamam nyum2

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...