Instagram : @peejburhan

happy birthday to my lovely jojo~

special entry to my lovely jonet.
siapa dah baca lama tau la betapa aku sayang sama ini orang.
shes the best anyone could have.
im so lucky to have her in my life.

she is so damn nice.
known her since my mrsm year. back in 1996.
lama gila kan. maknanya dah 13 years.
the best part is. x pernah gaduh or what so ever.
ingat lagi zaman ada geng2 dulu.
semua pernah kena pulau ngan aku. damn aku keji gila dulu.
tapi aku ngan dia x pernah..heheh.
sebab kuasa besar ke..or maybe sebab kita orang akan stick together aje. ngehh.

selama aku kenal dia ni.
aku x pernah tgk dia marah2 ke apa.
bayangkan la 13 tahun kenal. aku rasa pernah tgk dia marah ada la 2-3 kali aje.
tu pun bukan kat aku..kat orang2 yg betul2 reason patut di marah la.
angelic betul dia ni.
aku ni lain la..merempan je kerja..
sampai kat dia terus, ' pija why? how could u'
terus aku x jadi nak marah ke apa.
kasi hati sejuk aje dia ni.

we have a very odd friendship.
kita orang tau la lebih kurang kita org ni mcm bff la.
since both of us ni not good with PDA (public display of affection)..so kau xkan dengar2 ayat berunsur, ' ni bff aku..ni best friend aku'
tapi sendiri2 tau cukup.
even masa zaman after form 3.
aku dah sekolah lain..dia dah masuk mrsm jasin.
still kita orang x putus ..tulis2 surat la..buat2 card untuk masing2 la.
lama jugak la terpisah. dengan xde call ke apa. mmg surat aje.

sampai la dia zaman matrix.
family dia kat sabah.
so dia selalu dtg tido rumah aku.
as usual..sebab shes so nice. family aku instantly sayang dia jugak.

bestnya kawan ngan dia ni.
xde pressure ke apa.
kadang2 boleh je x contact setahun ke apa.
tiba2 ada free time jumpa aje.
so xde isu emo2 x call ke, sms tanya khabar ke apa.
simple. sebab siapa kawan ngan aku tau la mcm mana teruknya aku bab2 nak maintain benda2 ni.
mcm selalu aku cakap. aku ni x suka sms, call segala email ni semua.
sampai tahap ..bila aku call orang tu..
orang akan terkejut dan mungkin akan hendak membuat kenduri kesyukuran gitu. haha
yes, i am that bad.

hoh i miss her already.
nak cerita pasal dia ni sampai bila x abis.
too much to handle :D
so here i want to wish her a very happy birthday.
hope she have a great one.
wish her the best in life.
hope she'll find a man that love her so damn much like most of us did.
oh shes simply the best.



supposedly nak celebrate birthday dia.
tapi dia ada kerja for LIMA at langkawi.
so i guess kita sambut belated yea jojo.
i love u jojo.

lots of love from the bitch u love to hate,
ms peej.

p/s : haha..apesal aku rasa entry ni pun berunsur emo lite2 ni ;p

9 Comments:

Dils said... [Reply to Comments]

happy birthday jonet!

You guys are lucky to have each other. Best tu ade best friend yang sungguh boleh trust each other and be so close.

Anonymous said... [Reply to Comments]

happy birthday jonet :)

-suri-

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Dr Jonet is in mama's heart too. Lovely to know her..send my regards and wish her happy birthday..

ai said... [Reply to Comments]

EPI SEBEDAY DR JONET!!!

shasha said... [Reply to Comments]

tanjoubi omedeto jonet!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]

peeeeejj..ko sgt jahat okay..u've made me cry..:(
love u bitch!
-jonet-

ayangasma said... [Reply to Comments]

happy birthday jonet.

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

epy besday too jonet:)

nieza said... [Reply to Comments]

u so sweet Pija. heheheh..
happy birthday Jonet!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...