Instagram : @peejburhan

gedik nak mampos dia ni~

lazing around di malam sabtu.
so mmg spend duduk melepak di bilik aje.
mmg tu je pun yg kita orang selalu buat pun.
tapi this time di join oleh makhluk gedik.

mula2 noy baring.
dia pun nak join jugak.
siap sama2 atas bantal sekali..
so gedik one.

:: mengada kan siap nak mengadap bagai ::
:: konon selesa habis la kan..rasa nak pijak2 aje dia ni tau ::

then rasa2 noy dah x layan.
dia beralih pulak landing sebelah aku.
aku time ni tgh period pain melampau.
so mmg nak baring n tido aje.
x larat nak online.
so di temani oleh hannan the gediks cat.

:: buat lengan aku mcm bantal. selesa kot. ;p ::
:: layan perasaan menjilat2 bulu sendiri.. perut tu mcm somalia dah tu. ::
:: muka bengang aku poke2 dia suruh pandang camera..kalau x busy ngan bulu dia aje ::

hoh geram.
lulu susah nak manja lebih mcm ni.
dia tu buragas lebih.
mcm kucing sewel yg berlari n lompat sana sini.
kalau mood gedik mcm ni pun mesti ngan PG or edan. memilih.
susah la lulu nak tido2 landing sebelah ke apa.
if elok dia tido pun.
tiba2 nanti dia kitai2 rambut aku mcm nak tercabut kepala.
man lulu is one psycho cat.
tp xpe..tetap sayang.

11 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

aku rasa kucing jantan mmg gedik mengada sikit la compare ngan kucing betina..sebab kat umah aku pun sama gak..kucing jantan yg mengesel gedik terlebih..yg betina lagi suka melompat sana sini..berlari2 macam kena rasuk je...

sI tEDI said... [Reply to Comments]

lulu tu betina ke?? sesuailah dengan orag lelaki.

hannan jantan kan..? sebab tu asyik berkepit je dgn org perempuan.. he he he

Anonymous said... [Reply to Comments]

comelnyaaaaa hannann.... isk isk geram tgk !!! rasa nak peluk2 jer !!

ai said... [Reply to Comments]

Ya Allah!!! Apa beso sgt hannan ni wei??? comel giler!! rasa cam nk romol2 time ni jugak!! isk...geram aku!

chics said... [Reply to Comments]

Eee gila geram, siap nampak kuku dia kembang kuncup tu, ala yang macam nak clawing tu.

Mesti perut dia bau lemakkkk

linda said... [Reply to Comments]

uols, both lulu n hannan jantan lorrr... theee...

pija, i suker je kucing manja terlebih nak baring2 ngn kita cam hannan tu... geram tol, debob nyer dier....

congrats to noy bela anak smpi debob sihat camtuh....

Anonymous said... [Reply to Comments]

PEEJ,jgn la marah dia... kalau peej dah tamau kat dia, peej meh bagi kat saya meh... hakhakhak (padahai itu kucing nonoy yang punya...)

~miss penang

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

bestkan kalau kucing yg jenis manja2 gedik2 mcm ni... seronok layan woo..

capik said... [Reply to Comments]

aku dok teringat kat kucing gemok ko yg lama..chemot ek nama dia

Leen said... [Reply to Comments]

wahhh...giler cuteeeee!!!!

ayangasma said... [Reply to Comments]

comelnyer hannan nih...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...