Instagram : @peejburhan

full~

semalam plan nak makan nasik ayam kat ampang.
sampai around 9.45pm mcm tu. kedai dah kemas2.
wth..gila awal nak tutup malaysia ni.
cea tiba2 salahkan malaysia terus kan.

then ke oldtown sebelah itu..
tengok xde seat kosong langsung..
so decide ke papparich lagi.
hohoh..mcm xde tempat lain aje kan.
tp ok la..sebab dia byk choice makanan sikit.


:: saya adalah makan ini pula..x tau la apa nama dia..tp sedappp...lazattt..mmg penuh la perut ..huhu ::




tiba2 mood nak menulis panjang lebar xde.
nak cerita apa pun.
dah kata tempat biasa pergi.
muka pun sama aje.
xkan aku nak cerita apa yg kita orang sembang pulak kan.
ok la..itu aje..
buhbye bitches.

8 Comments:

Mr.Clive said... [Reply to Comments]

wahhh!!loooks yummy!

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

asal masuk sini yo den nampak makanan,,, aduyai.... ni sumo la ni,,, ermmm ..:)

Leen said... [Reply to Comments]

Warghghghg.. makanan~~ *meroyan sebab sgt lapar skarang*

peej said... [Reply to Comments]

mr clive - haha..ur comment n profile pic mcm sesuai..huhu..


nasazfrog - tuan blog suka makan..nak buat mcm mana.


leen - ye ye..mari makan2 sampai kenyang.

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Sedapkan peeja set tuh! Peeja tak try dia punya chicken chop dtg dengan butter rice..Yummy sangat!

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

u look so innocent with ur spect..
Betul ke i eja??lantakla, asal u paham.. :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

adaoiiyaiii.......

lapar lak perut i tgok makanan.....

ice said... [Reply to Comments]

wah!! terliurnya.. glup
nape lah blog peej penuh ngan makanan yg bisa mengugat keimanan..

nakkkkk jugakk..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...