Instagram : @peejburhan

dvd marathon~

ok not exactly marathon. tgk 2 je semalam.
and i love them both.


first i watched, i love u, beth cooper.
i like it.
biasa la cerita2 remaja high school.
tp i think its great.
xde la cliche ke apa ke.
lawak la not bad.
or i even like that his best friend tu.
i cant remember his name la. tp comel.
nerd yg comel.

oh i hate bf that girl. what his name again.
god, apesal lupa semua ni.
tapi dia mcm army la.
n i think that guy is a psycho.
tah apa2 nak buli budak sekolah. nerd pulak tu.
find someone ur own size.
but the movie is great.
love it.
rasa mcm nak tgk lagi nanti :D

then tgk this one movie.
tajuk night watcher ke apa..
got..manage to watch about 15 minutes je kot.
terus aku tukar. mcm tah apa2 aje.
reason aku benci beli cerita2 pelakon x kenal ni.
papa la ni..orang dah cakap byk kali pun still nak beli.



so tukar tgk cerita lain pulak.
i watched UP.
cartoon...oh suka suka suka..
i love pixar's punya cartoon.
semua best2 la.

UP ni pun best gila.
comel pulak tu.
dah la ada part2 sedih semua.
awal2 start dah rasa sedih2 aje.
then dtg character yg bertambah2 cute.

cartoon sekarang ni dah best kan.
i mean xde la buat mcm x bermotif aje.
dah la lawa je graphic semua. i like.

ok aku x reti nak buat review2 ni.
nak tgk sendiri la yea.
cuma cakap yg aku suka both cerita ni.
so kalau korang kebosanan..sila la tgk cerita2 ini okies.
ta-ta.
happy weekend ya'll..
mine suck big time.
ok ta-ta.

2 Comments:

Leen said... [Reply to Comments]

I love you Beth Cooper memang best giler. Memang bf pompuan tu ntah apa2..gilo nak bunuh2 org..

fana said... [Reply to Comments]

I dh tgk Up...mmg cute+sweet+sedih+hillarious...suke sgt lagi2 the characters are sgt cute and adorable(even dh tua!)...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...