Instagram : @peejburhan

comel sgt dia ni~

few months back.
x silap in july.
aku ada update kak ayu dapat baby tu, izaac ismail.
so ni dia dah besar xde tgk2 pun.
dia nak dtg umah pun byk kali x jadi aje.
sebabnya dia call kita org ni mcm nak gila bukan reti nak angkat phone
kerja tido aje..dah bgn pun bukan reti return call.
what to do..perangai mmg hampeh.

so last thursdar kak ayu buzz kat gtalk..huhu.
tu la..aku rasa tu the best solution kot.
aku lebih byk spend masa ngan laptop dpd phone ;p
so kak ayu cakap nak dtg tgk mama.
so malam tu dia dtg bawak baby ismail sekali..
comel nye kenit ni..dah besar dah.
dah pandai nak gelak2 n menyengih je kerja dia.
gila geram.


tapi a usual la..mak mmg geram tgk budak2.
tp adalah x reti nak pegang2 ke apa.
boleh la kot kejap..kejap like maybe 1 minute aje ..uhukk.uhukk..
i dunno why la..belum reti kot..maybe nanti2 la.

noy tau kak ayu dtg bawak baby bengang je dia.
sebab dia xde kan.
dia kan gila baby minah tu.
gila suka tahap sanggup pegang lama2.
boleh jadi nanny jugak..haha.
aku pulak pegang kejap..budang tu melenting2 je aku dah cuak lalu xmo pegang.

:: kak ayu n izaac ismail ::

gila la comel kenit ini.
putih kan. pastu sengih sana sini je kerja dia.
tapi time ni dia tgh meragam sikit..dah sampai time tido tu.
tu yg muka ala2 terkejut2 aje.
aku pun keluarkan lambat pulak camera.
hoh..rakan2 semua sudah ada anak.
ok kak ayu bukan rakan aku la..dia office mate mama.
tp zaman muda2 dia rajin layan aku bawak pergi sana sini.
siap celebratekan birthday 21st aku.
sweet gila kak ayu. me loff her.
cea ayat. bukan main kan.
padahal orang tu call aku tido..keh keh..

ok itu aje..ta-ta people.

5 Comments:

afiq said... [Reply to Comments]

kak peej sudah pndai dukung kah? muahaha

Nonoy said... [Reply to Comments]

comel sangat niiii...
mak terlepas jadi nanny. damn it!

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Kak Ayu is in my heart..always will love her as she is..caring and a very pleasant 'lady'.

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

mmg comel!~

fareast said... [Reply to Comments]

perghh..comell siot ah baby neyh..
gerammnye nk cubit!!!..hehe..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...