Instagram : @peejburhan

bb freaks~

last wednesday lepak suzi's
for steak session.
macam2 session la kau pija.
diet nye tak. WHATEVERRRR!!!
motif sendiri cakap sendiri jawab?

so kesana..makan sedaps.

:: noy's salmon grill ..tgk ikan ni tiba2 teringat perhentian. syiok.. bila la nak pergi lagi. :D ::
:: muka senyum simpul dpt makan steak ::
:: edan's lamb chop with brown sauce ::
:: ms. noy ::
:: my rib eye steak ::

aku prefer sirloin kot.
entah la rib eye ni mcm rasa daging.
ok mmg la daging. xkan rasa ikan pulak kan.
x i mean mcm daging je semata.
so mcm muak. so makan half..lg half paksa edan habiskan..haha.
hoh x puas..i want something yg ada lemak2 sikit.
ngeh ngeh. gila x insaf siap nak ada lemak2 pulak.
tp betul la kan. baru feel. :D

later we were joined by edan's friends.
had a grat laugh.
lawak betul kawan2 dia. x sanggup aku. rasa nak pengsan.
edan sorang pun aku mcm xleh handle merepek dia.
ni bayangkan 2 table penuh dgn kemerepekan...


tapi x menahannya.
almost all pakai blackberry.
serious tekanan.
dok sebelah2 pun nak bbm.
pastu poyo bila bb bunyi je, ' ooppss, sorry bbm i bunyi'
rasa nak lempang aje.
tp lawak la..macam2 lawak keluar.
aku jugak pakai hp zaman uji rashid & hail amir.
hmphh..

:: aksi fred yg gila paknam. ngan edan. melayan bb lagi ::

had a great time.
seronok la lepak ngan dorang ni.
noy lg xleh blah. tgh lepak2.

noy : pija ada je yg sama baya ngan kau n lagi tua. tp kenapa kau nampak lg tua dpd dorang eyh?
me : mana la aku tau. sebab aku gemuk kot. bodoh kau.
noy : tu la kan. tu la bila kau nak kurus.

haih letih mak uolls.
letih nak mengdiet n di tanya soalan2 indah ni.
apakah mereka ini x letih ke mengharap utk aku kurus ni?
gagagagagaga..hmm..bila nak mula diet betul2 blk ni.
suka hangat2 taik ayams. ;p

ok mama n noy..please shut up.
jgn banyak komen.

8 Comments:

ayangasma said... [Reply to Comments]

bestnyer lepak ramai2. sy tkde kawan nk lepak. semua penat bekerja. uwaaaaaaaa.....

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Hahahahaha! Noy suka tanya soalan bombastikfantastik!

Adik aku pon suka tanya soalan-soalan fantastik macam ni...kalau tiba tiba keluar dalam berita "ADIK DALAM I.C.U, DI LEMPANG OLEH KAKAK" jgn terkejut..

Wahh, ganas gilaa lempang sampai masuk icu. Hahaha

NaZRiN said... [Reply to Comments]

hi..
nak tanya.. boleh tumpang iklan di blog u??
email to me at xnazrinx@gmail.com

ary said... [Reply to Comments]

OMG Peej, tatau apesal ntah I boleh mimpi pasal u.

I call u then u ajak gie makan kat NZ. Then I kata takleh sebab tak sempat, ngan hujan lagi ngan lapar lagi. Pastuh end up jumpa kat Suzi's je.

Bukak-bukak blog u then terkejut tgk entri kali nie makan kat Suzi's.

Wah apakah maksud semua nie??

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Pernah dengar pepatah kan..Nak seribu daya, tak nak kao pun pasal....he he he

Nonoy said... [Reply to Comments]

i agreed mummy!!!! *okay saya senyap now* ngeeehhh

Anonymous said... [Reply to Comments]

lamb chop tu sedap tak peej? orang cakap western conner kat suzy tu kejap sedap kejap tak sedap

daliAsrul said... [Reply to Comments]

byk nye n3 u ttg mknan.. i loike.. nampak sedap2 plak tu....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...