Instagram : @peejburhan

amusing~

dah lama x check keywords.
so pagi td check la.
as usual x jumpa pelik2 x sah.
tp if xde benda pelik. xde la aku nak tepek pulak kan.
so ini keywords pagi tadi yang boleh membawa ke blog aku. haha.
:: click for larger view ::

ok nama aku tu normal la kan.
macam tu jugak pertama kali buat seks.
tah apa kena mengena ngan blog aku ntah.
blog ni suci ok.
yang dorang tu pun. pertama kali buat seks pun nak google. tah apa-apa ntah.

then orang google, kuih makan petang.
what the hell weyh. bukan kenyang pun kau google.
kau drive je la kereta kau pergi kat area kedai2. mesti ada je makcik2 jual kuih ke apa.
so lepas tu jamu la kat family kau.
maka jadilah, sesuai untuk hidangan seisi keluarga. (tagline kat belakang pembalut keropok2 ke apa)

isap tetek. hahah ada jugak kah???
kelakar la.
i mean apa yg orang carik?
entry pasal insiden menghisap tetek kah?
atau entry bergambar ada aksi2 macam tu?
or orang tu nak tau experience it macam mana?
i mean apa la orang2 google ni pikirkan.

then datang pulak tetek tudung.
apa pulak itu?
adakah sekarang ada fashion untuk menutup teteks.
atau dia nak carik minah tudung yg tunjuk tetek kah?
x lengkap cara google dia.

motif tiba2 orang nak goole baju nikah sampai kat blog aku?
saja nak bg mak sentap kan.
mak x nikah lagi ok.
so xdenye baju2 nikah kat sini!!!!!!!!!!!!!!
haha saje letak tanda seru banyak2. konon marah la.
padahal x pun ;p

last sekali jasmin hamid. hahahahha.
tp satu aje.
tu mesti jasmin hamid sendiri yg google.
sebab dia nak tau feed back orang..huhu.
oh hi jasmin hamid!!
cea confident je aku dia yg google tu kan. ngeh.

oh itu sahaja hiburan keywords di malam ini.
ta-ta to all my lovely teteks~~~

11 Comments:

ms. lili@ said... [Reply to Comments]

hahaha adoiiii laaa... ape ke pelik nya those people yang google bende yang merapik... :D and bleh plak landing kan u punye blog kan.. takpe lah.. leh tambah income nuffnang..

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

camne nak cek nie?
ajarkan bole?

Hanisumayyah said... [Reply to Comments]

hahahaha...lawak betul...

shasha said... [Reply to Comments]

aduyaiii...macam2 laa..agak2 yg men'google' words tu ramai lelaki or pompuan??

mYpRecious said... [Reply to Comments]

peej!!

serius kite gelak besaaaa bace entry u ni..
u punye ayat2 tu kelakar okes..

Motipp betul org2 yg google keywords mcm tu..
mcm mane la bole tersinggah kat blog u ni pulak kan.. felik.. ihikkss..

Shaera Abdul Mubin said... [Reply to Comments]

ya allah ya allah sumpah kelaka nak mampos. sampai ke hidung tetek semua ada haha.

Lady Dyla said... [Reply to Comments]

haha... word teteks to msti kena ade gak... pelik2

Torres said... [Reply to Comments]

teteks to ape??

strawberi said... [Reply to Comments]

aduhai...1st time nk komen sini..sbb gelak terkekeh2 dpn pc nih..keyword ni yg kat nuffnang kan..haaa..klaka je kan ble kita tgk camne org leh sampai kat blog kita tru keyword..

shiela said... [Reply to Comments]

haha..mmg lawak okeh..

peej said... [Reply to Comments]

ms. lilia - xdenye effect nuffnang tu.


maya - check dpd nuffnang. kat analytics. then kat keyword. ada je macam2.


kak wa - tu la .


shasha - aku rasa lelaki la kot. x pun separa lelaki ie pengkid. haha.


precious - tu la kan..pelik2 aje. ada yg munasabah la..ada yg mcm xde kena mengena.


shaeda - macam2 fetish manusia ini.


lady dyla - tu la..best sgt ke kan.


torres - entah la..try la google.


strawberi - a ah. yg ada kat nuffnang tu.


shiela - tu la..mcm2 orang ada.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...