Instagram : @peejburhan

aku bencii kauu !!! i hope u burn in hell !!~

semalam aku bukak perezhilton.
sanggap x tau nak baca apa lagi.
so nampak la video ni..




uwaaaaaaaa..sedih gila.
tergamak dorang makan.
siap x puas hati poke2 ikan tu bg nak nampak gerak.
ni kat china. dorang mcm dpt cara mcm mana nak maintain ikan still hidup even lepas goreng.
wtf...kira fresh abis la makan sambil ikan tu cungap2 macam tu :(

dah la sedih hari tu x abis lagi.
aku tgk video kat blog ai. CLICK HERE
tu kat jepun. ok la kau ada live fish.
sebab sushi nak fresh kan.
sekali elok budak tu makan. dia sendiri terkejut.
sebab org tu amik half isi badan ikan tu.
lepas tu campak masuk aquarium balik.
bagi ikan tu berenang..tersenget2 je dia..
uwaaaaaaaaaa..apakah kekejaman ini.
kau bunuh aje terus boleh x.
jgn bg dia seksa mcm tu.

sumpah aku benci manusia macam tu ok.
damn u people.
ingat few year back masa kecoh dvd yg sembelih2 tu kan.
ok mmg ngeri n kejam sampai aku rasa nak muntah semua.
but how i wish penyembelih tu buat kat manusia2 ni macam tu.
jgn sembelih abis..kasi half aje. sampai kau nak bernafas pun bunyi..hikk..hikk..hikkk.
padan mukaaaaa kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

ok aku emo.

27 Comments:

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

damn damn damn! sedihnye! bodo betol diorg ni suke sgt buat bende2 extreme yg bodoh! aku tak sukaaa!

chics said... [Reply to Comments]

Seres rasa nak ambik chopstick tu rodok mulut diorang. Kasi tengok diorang suke ke tak? Eeeee

linda said... [Reply to Comments]

pija,

i can't viewed the video. tapi baca entry u dah cukup buat i maki2 people yang suker seksa binatang begitu. i oso wish they burn in hell!!! kejam betol!!!

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

perghh... kejam seh.. tak tgk abis aku video tu tak sanggup,,, budus punya orang,,,

F A R Y N said... [Reply to Comments]

geli n muntah..

Dils said... [Reply to Comments]

urgh. aku tanak tgk video itu. tapi dgr ko describe pon rase RAGE!!!!

Kalo nak bunuh binatang, bunuh binatang samada nak makan or self defense. Tu je yang sepatutnyer.

(tapi kalo aku tengok cicak kat umah mati terkulat2 sebab kena buat bahan chew toys dek kucing2 rase pueh hati pulak)

mYpRecious said... [Reply to Comments]

kesiannye.. menyekse betul.. ape motip ntah duk poke2 ikan tu nak kasi ikan tu gerak.. ikan tu dh cukup tersekse dah..

nak makan pn kasi mati terus ah..
kejam betul!!

ni pon emo jugk neh!!

ZIANA ♥ FARREL said... [Reply to Comments]

diorang ni xde perasaan kan??jahat!
sama gak mcm yg negara mana tah..i dh lupe..pasal diorang bunuh paus smp laut diorang tukar color merah...xde perasaan btul!
JAHAT!!

Lya Colours said... [Reply to Comments]

manusia kejam
goreng abis dah la
perlu ke nk tgk efek ikan tuh melopong2 kan
bayangkan die sdri yg melopong gitu org dok cungkil isi badan, manusia budohhhh !!!

hye kak peej =)

ayangasma said... [Reply to Comments]

keji!keji!keji! teruk betul diorang ni. boleh lak diorang makan hidup2 cam tuh. ee...geli.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hari tu pun tengok kat 703...chinese cooking..gila bodo kan dorang ni...

Anonymous said... [Reply to Comments]

erkkkgh!!jijik giler manusia yg makan makhluk hidup cmtu..jahat!!jahat!!

yana2605 said... [Reply to Comments]

kejam betul la manusia jenis nie..tak da perasaan ke dia org..klu dia org yg kena mcm tue,cmna?tak pkir ke..

Hanisumayyah said... [Reply to Comments]

sian..ni betul2 nyawa2 ikan nih...kak wa nak tengok sampai abis tapi anak gadis 6 tahun dah nak nanges suh tutup, xsanggup tgk...memeng giler lar diorang nih!

♥chentaMAYA™ said... [Reply to Comments]

gile ah!
sian seh!
huk~

afiq said... [Reply to Comments]

syaitaaaaannnn sngat

hasliyah said... [Reply to Comments]

see peej..sebab tu i kata u kind...u act the way u did without logical end...u simply kesiann kat ikan tu kann..see..u mmg baik...:)..

peej said... [Reply to Comments]

annasuejie - kan aku benci gila ok. elok hidang bg dorang makan rotten fish aje.


chics - xde..aku terus rodok2 dorang pakai pisau.


linda - keji gila..kalau u tgk video tu lg u sedih ok.


nasazfrog - kalau kau tgk video kat blog ai tu lg kejam ok. sian gila ikan tu berenang sampai senget2.


faryn - suruh encik 6 huruf legakan kau. haha.


dils - kalau binatang yg mcm tu xpe. aku pun suka tgk lipas terseksa. haha.


precious - kan..sian gile weyh tgk ikan tu..walaupun tu bukan ikan belaan aku ke apa..so saddd la :(


ziana - x kalau bunuh terus tu xpe lagi..ni bg half2 mcm ni. seksa gila weyh.

peej said... [Reply to Comments]

lya - hye...kejam kan. x dpt bayangkan mcm mana dorang sanggup nak korek2 isi tu nak makan if ikan tu dok cunggap2 mcm tu. uwaaaa..


ayangasma - geli tu satu hal la. i mean mcm mana dorang boleh sanggup tgk ikan tu mcm tu.


darling - ada eh keluar tv?


anon - kan.tunjuk la muka sikit. biar orang jumpa kat jalan..rodok2 je mata dia pakai chopstick.


yana - betul..kira goreng dia half..tgk dia menggelupur ke x.


kak wa - tu la kan. sian gila la kat ikan tu.


maya - kan :(


afiq - tu la..elok rejam je sampai mati org2 ini.


hasliyah - haha apa la u ni. ni reflect. semua orang akan rasa benda mcm ni. bukan sebab baik ke apa. oh saya ni sgt la tidak baik ok. tp sebab kesian sgt tgk ikan tu. :(

aliadijamina said... [Reply to Comments]

manusia-manusia gila...nak makan siang lah elok2..pastu goreng ajelah terus.. yang dok seksa binatang tu camtu apahal...siap suka-suka heran2 tengok ikan tu tercungap-cungap.. memang gila..aku pun emo gaks..

ayoi said... [Reply to Comments]

Biasela peej...manusie ni kan mcm2 jenis belake....*matila dh emo dh ni....sat na nak amik tisu*..........

kite yg nak pijak semot pon pikiq 2-3 kali kan....yg ko nak makan ikan tu gerak2 kenape.....kalu mati pon same gak rasenye....

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

tak suka!!! tak nak tgk!!!
aku masih teringat yg kat china dorg makan kucing tu, siat kulit kucing idop2...rebus idop2!!! eeeee benci!!!
yeee aku sokong sumpahan kau!

ai said... [Reply to Comments]

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

SIAL! SIAL! SIAL!

mmg tekak dowang ni jenis bangsat!

monamie said... [Reply to Comments]

jahatnya cina2 tu.. buleh gelak2 plak.. rasa nak nangih ja tgk muka ingat tu cungap2 :((

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej, kau penah dapat x emel ttg anak kucing yg orang2 jepun masukkan dalam botol kaca kecik?
konon after that d jadikan souvenir.
gila arrgh! dunia semakin moden, tapi orang orang semakin tak bertamadun. mencciiiiiiiik

~miss penang

epulupe said... [Reply to Comments]

shelake shittake tol makhluk2 neh!!!!!

Nonoy said... [Reply to Comments]

im so sad. and my tekak n tummy doesnt feel right. saya tengok video ni sampai habis. :(

dahla siap ada soy sauce ke hape tu. ikan tu hidup lagi. saya thot dia nak poke2 je. skali sampai amek isi ikan tu n makan.
ikan tu cungap2.

why why whyy???

now i felt so kesiann ngan ikan2 dlm fishville saya. :(

damn u org2 dlm video!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...