Instagram : @peejburhan

18sx~

eh jap nak tanya..
blog aku ni kategori 18sx ke??
sebab ada org cakap blog aku mcm tu.

tiba2 mak adalah takut..
sebab mak suci uolls..
pitam!!

12 Comments:

NenekPenne said... [Reply to Comments]

lucah? tak lah..biasa2 jer...
lucah for those yang fikir mcm tu..for me ianya adalah satu kenyataan....

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

long time no c la kakak!!sy skg dh keje kt bkt tinggi.performer.if dtg..tgk r show sy k?xdpt nk on9 sgt..only once a week..if sy balik kl.huhuhu.. dh lain dh page akak.melets!

ai said... [Reply to Comments]

bukan 30sx ker???? erk!


:P

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

ahahhahahahahahahahaa.... adoihhlaa.... jgn pitam2 pija... :D

mana ada 18sx pun, biasa2 ajaa.

khairie rahman said... [Reply to Comments]

saya rasa biasa-biasa sahaja.. cuma kadang-kadang kalao enche peej buat 'v' kat mulut tu agak la.. hahaha, tapi oke lagi.. tak sx lah.. huhu

chics said... [Reply to Comments]

Takdela, blog kau kategori geli-geli je hehe.

Adatla sesikit nak horny-hornykan :P

Tina Banana said... [Reply to Comments]

aku rasa ok je..
sbb aku dh biasa ngan ko kot..
hehehe... tapi best apa..

Gina said... [Reply to Comments]

I okay aje walaupun I baru a few months baca blog u...maybe they all jealous cos tak boleh nak melawan tahap kelucahan you tu..keep up the kelucahan.

ayoi said... [Reply to Comments]

hahaha 18sx gitu....entah bagi ayoi ok je....

nasaoji said... [Reply to Comments]

tak lah...

syazana said... [Reply to Comments]

ye ke?
ok jer...

sya mansor said... [Reply to Comments]

for me bese2 je..
yg cakap lucah 2 maybe sebab diorang fikir bukan2 sampai masuk ke tahap kelucahan.
bagi orang yg inesen cam kite manelah fikir bende2 camtu kan? kan?? kan?? hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...