Instagram : @peejburhan

TGIF!!

lepas penat shopping..
makan di TGIF..
x pernah try..for me..dorang dah..
so mcm excited la jugak..


lama jugak la nak pilih..
semua mcm nak aja..mcm sedap aje..
tp tau portion mesti besar.
so tidak boleh tamak.
plus xnak la spend masa lama2 kat sana.
sebab nak tgk wayang kan.
kang x sempat pulak.


rasa air edan..sedappp..
aku order bottomless ice lemon tea..
gila tamak..sekali glass besar gila..
so tambah dua kali aje..
itu pun second glas minum berapa sedut aje.
ceh..rugi aje..tau order air sedap2..

:: gile lebam mata..x kuasa nak make up sakan..pakai celak aje..so muka adalah hantu jeruk purut ye... ::
:: saya makan ini..beefbacon cheese burger...niceeeee...lagi sedap dpd chilis punya mushroom swiss..oh sukaaa ::
:: noy punya rib eye..not bad jugak ::
:: edan's sirloen steak ::

definitely will come back again..
ada byk nak try ni..
paling nak ialah mac n cheese..i wanttttttttt..
wah dah siapkan list...
dasar kuat makan..
apa2 aje la yea..
janji happy..
ye la happy kan..pastu bising2 sendiri..
see..gila..tiba2 cakap ngan diri sendiri..

ok abaikan...itu aje..ta-ta

13 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

jarang try TGIF...tapi pija punye burger tu tempting sungguh :D

NenekPenne said... [Reply to Comments]

mcm TGIF One utama jer... my fav spot...

Dils said... [Reply to Comments]

dulu swear off TGIF sebab last try kat OU, pengsan masin makanan aku.
Tak boleh nak abeskan langsung.

But sometimes different branch ni, different rasa kan. Bole jugak la try dekat wangsa walk

dan setelah aku type mende di atas ni baru aku sedar bahawa anda makan di TGIF OU. Hehehe. Mungkin die org dah fire tukang masak yg yang suke letak garam byk2 tuh.

peej said... [Reply to Comments]

darling - mmg sedap..i likeeee..


nenekpenne - a ah...mentioned at previous entry. :D


dils - a ah..ni ou la..makanan aku ok aje..noy kata dia punya masih sikit..tp aku rasa macam ok aje..ntah la..xpe..lepas ni kau try wangsa walk punya..mungkin menepati citarasa..

Tina Banana said... [Reply to Comments]

i love love love the mac n cheese... so comforting, so yummy.... aaaaaaaaaaaaa... nak laaa jugakkk....

Gallivanter said... [Reply to Comments]

Aiks, just dropping by ni, terus lapar tengok gambar sampai I forgot what I wanted to comment! :-D

peej said... [Reply to Comments]

tina - pergi la..wangsa walk ada..dekat aje ngan umah kau..


gallivanter - hi, heheh..sila la ke tgif..sedappp..

nasaoji said... [Reply to Comments]

sedapnyer..!...

sapo la nak ajak aku msuk ctu nih... :( , msuk sendiri, sogan..

Nonoy said... [Reply to Comments]

tgif pavillion - sirloin steak dia masin...

tgif ou - rib eye steak dia masin.

kesimpulan cerita, i love chillis better!!!

ice said... [Reply to Comments]

wah sedapnya makanan..super sedap!
shopping lah best, lg byk duit lagi suke kn..

green apple said... [Reply to Comments]

Noy macam aku asal masuk TGI je takde order lain mmg sah ribeye aku order.

Pehhh the word 'asal masuk TGI' macam poyo je kan? Abaikan.

mulanmira said... [Reply to Comments]

hee.. nak menyampuk..emm kalau u all suka makan burger, try laa dekat the daily grind kat bangsar village 1..sedap wooo..pegi laa try..

Bob said... [Reply to Comments]

sorri kalau I ni kolot sikit...TGIF marinated daging guna alcohol...sebab I tahu benda ni so patut juga I bagitahu U all...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...