Instagram : @peejburhan

teringin tako tao~

hari tu nampak pic kat fb along..
terus teringin nak tako tao..
dulu kena pergi all the way to sg wang if nak..
sekarang x payah..kat jj au2 pun ade..mueheheh..

so ke sana la..
mmg nak beli barang2 untuk kucing..
keji weyh..barang utk kucing aje dah rm100..
mula2 mmg malas aje nak pergi..
sebab aku mmg suke keluar sorang2..
terasa mcm orang sewel aje..
tp memikirkan nonoy si mulut puaka tu memekak if x belikan barang kucing2 dia..
n terbayang2 tako tao..terus pantas je siap n pergi..
sorang pun xpe..

amik brg kucing..
beli sushi untuk mama..
beli tako tao..
gerak..

sampai umah terus adap tu.. :D

:: siap beli dua pack..gila tamak..oh n amik octopus..sedapppp ::
:: extra fish flake..oh i laikkkeee ::

:: serious sedap..ni tgk pun x tahan rasa nak lagi ::

wah bunyi mcm tamak aje kan..
x ok..sebab nya aku beli je 2 pack..
tp dpt makan satu aje..
sebab satu lg ada perempuan ni bedal..
kata nak 1 aje..walaupun mula2 kedekut..tp bg jugak la..
dah makan satu..terjenguk2 buat muka seposen..
bg lagi seketul..riang ria dia..
sekali mcm x puas2 lak...
nahhh..amiklah la lagi..
so aku dpt makan 1 pack je la..
siapa perempuan itu??


:: ini perempuan la...siap makan sambil tgk tv lagi ::

oh nak lagi..
nak lagi...

13 Comments:

kojah said... [Reply to Comments]

adoiii kak...dh terliur dh nie...harus terjah midvalley nih...

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kat kch ada dah jual tako ni..tp x sama la but still sedaaappp gilos.ada flakes n all.nxt tym beli i cita plak keh..hehe

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Mama ngendeng jer..kalau tak bagi pun mama ada sushi dah, tapi peeja offer mama bedal jer lah..sedaplak pulak..hehehe TQ peeja

benz said... [Reply to Comments]

hoihss..tetiba aku teringin nk mkn jgk. baru je 1st time mkn ms puasa aritu. terus cam..ehh...sedapnya!
kwn aku beli ms buka puasa kat plaza masalam.. memula x kenal gak apemenda tako ni..iskk... teringin nih :p~

Leen said... [Reply to Comments]

Baru je pas makan, tapi pas tgok gambar ni tetiber terliur balik~~

Nonoy said... [Reply to Comments]

saya nak jugak herghhh

Nonoy said... [Reply to Comments]

saya nak jugak herghhh

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

ej dulu tak pandai makan benda nih.. tapi bila dok tengok pija asyikkkk laa dok makan dulu2 nih, kata sedap laa tak cukup laa, so since kat jusco dekat rumah ni ada jual, baru2 ni try gak beli... uihhh mmg sedap laa kan.. tapi ej amik yg udang punya.. octopus ni tak try pun.. tapi kena sebijik pun dah kenyang.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

sedapp~ nak2 lagi mkn masa panas2.. feberet aku gak tu octopus

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

ohhh tidakk....

octopussss...

i want i want..........!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ohh sedap rasa cam nak gak..dulu alpha angle ada kan ..pastu dah takde...hmm..harus la nak serang au2 nanti..

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

nak selit lagi..

JJ wangse maju ade maa..

Sikalang saye beli di situ jek.. ataupon AU2.. uuuu tedaaapp...

^_^

ceritacherita said... [Reply to Comments]

peej,
kat sg wang kat mana tu? nak try la jugak.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...