Instagram : @peejburhan

arghhhhhhh stresssssssss~

tajuk je dah mcm ke hapa kan...
xpe...jangan risau ...i enjoy singapore..
enjoy gelak sakan ngan farah...

setelah berhari2 xde internet..
mmg kat sana ok n xde pikir..
tp sampai aje kl..
terasa gigil2 mcm parkinson nak guna internet..
dan ini yg aku nampak..herghhhh...




huaaaaaaaaaaaaa...
xde lain..mesti kerja hannan n lulu...
hari tu dah tercabut satu..Alhamdulillah boleh pasang balik..
ni dpd try asyik x berjaya..stress ok..
dah la mmg banyak guna huruf ni..

xpe..akan cuba sampai berjaya..
x boleh..kita beli je laptop baru..
wahhhhh...kau ingat kau kaya nok nak beli baru..
ngehhhhhhhhhhh...

xpe...mari jangan menjadikan ini masalah..
cuba lagi..i can do it...haha gilo..
hoh..tahukah anda saya mengambil masa lebih dpd 15 minit untuk type entry ini sahaja..
wtf weyh...can die like this.
kerana menaip ngan punat2 itu sahaja..
n struggling every time kena type huruf2 itu..

jadi sila kira berapa banyakkan huruf2 itu yg ada dlm satu entry ini..
help..help..help...

13 Comments:

khairie rahman said... [Reply to Comments]

enche peej, sila bersabarr.. kekekeke :p

chempaka said... [Reply to Comments]

Let me guess.. ur favorite word must be 'hehehehe' sbb tu h dgn e asyik tercabut. Hihi..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

yarabbi..ganas ok dorang ni..hehe

darling8tabby said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
fiD said... [Reply to Comments]

okla tu,, dr laptop aku yg dah rosak.. hmmm

dyan said... [Reply to Comments]

hehe.. sian nya...
memang geram giler kan bila susah nak type sbb keyboard rosak..

hmm.. apa kata sementara nak beli laptop baru ni, beli la external keyboard dulu..senang sikit nak menaip kan. hehe

SJ said... [Reply to Comments]

yeah.. beli external keyboard RM10, i'm using that for my laptop kalau dok kat rumah. senang nak type laju2.

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

beli keyboard usb la sambung je.so xyah gune keyboard laptop tu :)

syazana said... [Reply to Comments]

Hehehehe..
peej..
sbnrnya x leh nak komen apa..
nk ketawa je nih..
(keji)
tgh bengang bc entry ni saja..
ketawa memanjang..

peej said... [Reply to Comments]

khairie - ye..berkat kesabaran..berjaya betulkan dah..


chempaka - i knowwwwww..adalah stress bila payah nak tekan huruf2 itu ok..


darling - tu la..tah apa dorang buat ntah la..


fid - betul..jadi bersyukur la hanya keyboard aje yg tercabut kan..


dyan - thanks for the cadangan..sekarang sudah ok :D


SJ - oh murah jugak eyh..ingat mahal..xpe..will take note..if ada prob apa2..akan carik itu dulu..


gediks - sama ke..i mean keyboard laptop adalah best n lembut..external punya ok ke??


syazana - haha..mmg keji ok..

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

external tu mcm keyboard gune pc desktop biasa. sama je cume kalo kat loyat tu.. kene carik keyboard usb yg lembut sure ade :) cume sambung gune usb la.. so xyah type gune lappy nye keyboard

nasaoji said... [Reply to Comments]

alolololo..hohoho..mana ibu lulu n hannan ituuu?....

Nonoy said... [Reply to Comments]

semuaaaa pun salah lulu! hannan baik laaaa... ibu mereka tido mati tak sedar diri :) ngeh ngeh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...