Instagram : @peejburhan

sharing is caring~

this is my current addiction..
love em both..
dengar masa naik kereta cousin farah rizi tu..
terus jatuh cinta..
sukee..
so saje nak share :D






9 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Black Eyed Peas "I Gotta Feeling" on Oprah Winfrey Show Chicago 2009 --- do check at youtube...enjoy

peej said... [Reply to Comments]

anon - oh i've seen it..yg menari ramai2 tu kan? :D

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

aaaa suke lagu BEP jugakkk!
setapppp
best gila dorg buat lagu ..

Nadh (Otak Belacan) said... [Reply to Comments]

Current playlist too! Macam2 remix ada skrg. Zasttttt layan. :)

Hazrey said... [Reply to Comments]

nice music tapi mangkuk yang buat vidz kat youtube ni awat letak gambar pokok kelapa static? Haha. Anyway those are nice musics.

sya mansor said... [Reply to Comments]

hi peej,
1st time here :)

i pon suke BEP song yang ni
catchy..

Cik Cookie said... [Reply to Comments]

OTW balik kj dgr lagu ini-BEP
sampai umh psg Hitz sbb kompem akan kuar clip dia.
Gila sasau.
i really got the feeling.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

lagu i gotta feeling tu mmg best. ms mula2 dgr kat radio, xsangka pun tu lagu black eyed peas :P

video kedua xdpt bukak pulak. cis ciss laa internet connection hujan2 ni.. grr

peej said... [Reply to Comments]

si gediks - kan..but suka yg david guetta remix ini..


nadh - kannn..dpt tau yg version ni pun dpd cousin farah tu :D


hazrey - haha..tu la pasal..tp xpe.janji enjoy lagu dia.


sya - hye..welcome on board. kan..saya jugak adalah suka..


cik cookie - nice kan..dah lama mereka menyepi dpd kuarkan lagu best.


wani - kan..aku pun mula2 x menyangka ni lagu BEP

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...