Instagram : @peejburhan

semua sama~

sorry people..
had mental breakdown this morning..
due to bla bla bla..
as always..prefer to keep it to myself..
dont feel like telling even a soul..

so i just need some space..
sebab tu private..
jgn kecik hati jugak..
sebab i didnt invite anyone..
semua sama rata..as u can see..
i didn't even invite my mom..
so jgn ingat aku pilih kasih ke apa..

i dunno maybe i;m just tired..
tired jaga n ikut kehendak semua orang..
x di appreciate pun..
not that i want appreciation..but sometimes it helps..
esp di kala mood emo.. :|
or maybe tgh di kala rasa diri sgt pathetic n so on..

nway, xde apa yg menarik pun to blog about..
so mcm xde beza if blog ni open or private..
sebab if open x update pun samaa aje la kan..
cuma maybe sebab private....so semua x senang..
curiosity kills a cat..guess same goes to human la kot..

ok nothing much..
just need some space kot..
ala biasa la..once in a while akan ada entry2 mcm ni..
who knows maybe by tomorrow..i dah ok..
ok ta-ta ..

17 Comments:

shiela said... [Reply to Comments]

feeling better?

peej said... [Reply to Comments]

nope

Anonymous said... [Reply to Comments]

terkejut beruk sat bila peej set private..even i cuma silent reader..n we not know each other..rasa pelik pulak tak baca ur blog for a day...set private lak tuh..memang suspense tadi..as human biasa kan kita ada up n down..

hope u will feel better after this..

Aida Manap said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Aida Manap said... [Reply to Comments]

salam peej...

thanx sbb dah tak privatekan ur blog....for ur information, saya mmg enjoy baca ur blog..dulu as silent reader je, now taknak jadik silent dah, nak speak up.. :)

mmg susah nak happykan semua org...whatever it is, saya akan sentiasa doakan peej and family happy sentiasa...aaaammmiiinnn

monamie said... [Reply to Comments]

take ur time.
we, loyal readers, always support u. jgn sedih2 k.

leeya said... [Reply to Comments]

sometimes u need your own space..take your time...but xyah la stop blogging.. Dah mcm routine je ptg2 baca your blog..and we do love it! wish u all the happiness, dear..

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Emm..TQVM that's my babe..Mama sesak nafas lah tak dpt baca blog peeja tau.. serious tak bohong..Semput di buat nya...

lilred malas log in said... [Reply to Comments]

i love u no matter what! ppl need some space sometimes i know... aku pon nampak ko online serba salah nak tegur... nak bising2 kat email mcm tak sesuai... jadi aku tinggal note kat fb je...

jd mcm aku...
dah ler mmg private blog
pastu tak berhapdet..
mmg ke arah menjunam je dah dunia blog aku
hahhaha

ppl have their own reason...
apa po... keep smiling and held ur head high!

Cakap Kosong said... [Reply to Comments]

biasalah peeja....kita dijadikan emosi yg berbagai....kekadang ceria, kadang badmood dan macam 2 lagilah....:-D

ai said... [Reply to Comments]

xpe la peej. amik masa kau. tarik napas....tahan...lepasss


;D be strong k..

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Jom makan aiskrim sama sama! At least makanan boleh membuatkan kita gembira buat sementara waktu! yay!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite pun menghadapi situasi 'penat nak puaskan hati semorang'. badanku ini tak boleh dibelah dua, ok!! *tibe2 gwe pulak yg emo haha* :P xpe la ko relax2kan dlu perasaan tu. nnti2 ok la tu :]

aLya said... [Reply to Comments]

pelik gak apsal r xleh masuk smlm..mujuq pagi ni bleh hehehe..da² jgn private kn blog lg taw..

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam peej...

thanx sbb dah tak privatekan ur blog..kita suka sangat baca peej punya blog rasa terhibur...memang macam tu peej, susah nak happykan semua orang sama macam kita...kekadang tension giler dibuatnya..sekarang kat opis pun camtu ni dah nak ditransferkan kita kerja dekat ke negeri S hari tu nak kena hantar ke negeri M tp kita tolak..stress je sebab budak lama nak masuk balik tempat kita dah2 kita kena tendang macam bola..sabarla kita doakan peej sentiasa ceria2 selalu...u always the BEST!!!!yang penting ceriakan hati PEEJ...baru fikirkan lain2..LUV U....

Mermaid said... [Reply to Comments]

Hi Lil Sis,

Take it easy ok..thats circle of life..sometimes we're happy..sometimes otherwise..maybe u should do more outdoor activities ke..mental challenge sikit..:-) i was like u 5 years back..been out of relationship and feeling down..until one day i decided to be happy and try do other things. So i did mountain climbing and scuba diving as for a start and got addicted eversince..:-) now everytime i feel stress, i'll do outdoor..tak dpt jauh, bukit frim pun ok..:-)

be happy always yaa..may you get all the happiness in the world..aminnn

nasaoji said... [Reply to Comments]

alolololo...tak per la, tuk kesenangan hati ko...ko prvate pun tak pe..nak ko ceria...bahagian...jgn pendam2...kene luahkan aper yg tak best tu pd yg ko rs leh lega bila luahkan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...