Instagram : @peejburhan

sabar2 la ye~

thanks for all the suggestions..
Alhamdulillah keyboard dah ok..
dengat berkat bakat mak yg ala2 mike gyver (eh apa nama mamat ni ah..dulu kecik2 suka tgk cerita dia)
sekarang dah tau teknik nak pasang balik..so if jadi apa2.. xyah susah2 n stress lagi.. :D

mesti ramai nak tgk update singapore kan..
sila bawak bersabar..
aku rasa baik korang melancong ke blog orang2 lain dulu..
mesti ramai gigih...

aku gigih jugak..
tapi..aku adalah kemalasan amik picture ...miahahah..
ok ada la amik..tp mostly adalah self snap aje..ngeh..
seperti biasa perangai aku..aku x suka suruh orang amik2 kan pic..
kesian ok aku tgk suami2 orang..kena pegang berlambak2 camera amikkan pic..
so xnak la bebankan ngan camera aku jugak..
plus i think semua sama jugak kan..
so aku just akan mintak kebenaran n cilok2 pic dpd blogger itu semua..
haha..dasar blogger pemalas..

so sabar ye..
ni nak nak transfer pic aku yg berapa kerat aje ni..
orang lain beratus pic..aku ntah berapa ketul aje..
ok ta-ta

7 Comments:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

aku semangat nk tgk baju ko pakai kat sna :D

~aboto~ said... [Reply to Comments]

peej,

nama dier Richard Dean Anderson.


~once your silent reader~

peej said... [Reply to Comments]

sweethoney - baju adalah biasa2 sahaja..


aboto - oh hi..x bukan nama betull.. i mean nama dlm cerita tu..mike ke mc?? giver ke gyver ke?? x sure ejaan dia.. :D

ai said... [Reply to Comments]

mmg aku tgh tunggu 33 s'gore kau la ni..kui kui kui

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

update cepat!!!

aboto said... [Reply to Comments]

hahaha..

opps tersalah paham sudah..
ejaan betul is McGyver kot.

kejap kejap check wikipedia..

owh yang betul adalah MacGyver yea..

:p

lily lotus said... [Reply to Comments]

ok2..sabar menanti ni

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...