Instagram : @peejburhan

prett..prett session~

lepak2 kat umah kak yan..
tiba2 terbukak cerita pan mee kat ss2..
terus noy tergedik2 nak pergi..
yg lain2 kenyang lagi..
ingat dia main2..sekali betul2 dia nak pergi..

since pergi ss2..
try la ajak farah..sebab dekat aje kan..
last time kita orang pergi dia kata ajak la sekali..
so try2..tgk dia ok..
nasib jugak ingat umah dia..
pernah pergi 2 kali..sudah hafal jalan..hebat kan.. :D

lepas tu terus ke ss2..

:: pan mee..sedapp..dah kenyang tp order jugak..lepas tu rasakan perut ketat rasa dah xnak hidup..senakkk hoih.. ::
:: noy seperti biasa..orang belum makan..dia dah makan dulu ::
:: farah bersama butter prawn nya ::

then lepak2..tiba noy nak kenc la pulak..
xkan nak balik terus..x puas sembang lagi..
so ekspedisi mencari tempat lepak lain yg ada toilet..
since dah pukul 12ish..
tempat mostly dah susun2 pun kerusi..
so kita orang ke pelita ss2 aje..




wah seronok n galok bersembang..
sedar2 dah pukul 2 am ok..
padahal semua kerja je esok..
x sadar diri betul..
semua busy2..payah nak jumpa..
ni pun x plan..
xpe..lepas ni kena lepak hari cuti..
pastu pastikan perut kosong..
supaya boleh order banyak :D ngeeeeeeee...

7 Comments:

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

yea semoga boleh order seafood yg lain2 jugaaa!

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

mcm laksa lak tengok pan mee tu kan.. cuma kuahnya tu aja yg ala2 kuah laksa cair gitu...

suezensuzanna said... [Reply to Comments]

huhuu..sulu slalu je ke pelita ss2 tuh..huhuhu

peej said... [Reply to Comments]

foxy- ye ye..sebelum bermula dia..kena makan puas2 dulu..hihi..


ej - tu la..mcm nak sama kan..masa mula2 tgk pun rasa mcm tu..dlm pic kot..kalau betul2 x..sebab kuah dia mcm sup..


suezen - duduk area sanakah??

nasaoji said... [Reply to Comments]

alamak....itu butter prawn...!...tingin nak mkn ler....

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hambik tu ha, ke kedai makan berturut2.. kite adalah jeles!! haha

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - ye sila ..sila..


wani - xyah jealous..kat sana lg best je makanan2...paling crave kopok lekor..aaaaaa..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...