Instagram : @peejburhan

pappa..pappa..papparich~

last thursday berjumpa tina..
perempuan tu selagi x jumpa..
selagi tu mekak2..
hidup aku ni dikelilingi orang mekak2 ke apa..
aku pun x paham a..
cea cea..padahal aku pun sama aje kan..

dah la ngantuk gila..
tau2 after maghrib dia ni dah msg2..
so harus bgn jugak..
siap2 semua..janji pukul 8pm..tp kasi tunda 8.30pm..
sebab aku pun br nak bgn time tu..

then ke sana dan mengorder ini..
sedap gilosss..
lama mak ngidam nih..

:: assam laksa ::
melayan mikhail yg crankzy sebab nak tido..
kesian..makanan dia 2-2 dah sampai..
tp x dpt makan..
time tu makanan aku x sampai lg..
tp aku x offer pun nak dukung..
sebab serious mak x reti uolls..
boleh la pegang berapa saat..budak tu gerak2 sikit..mau aku menggelupur..
so aku boleh tolong tgk aje la kan..
nasib kejap aje dia dah terlena..
baru la boleh makan n berembang dgn aman2..


tah apa yg sembang pun ntah la..
sebab mula2 check jam br pukul 10pm..
then itu ini..check again dah pukul 12am..hoh..
gila lama..so terus gerak la..
kesian pulak tgk kenit tu tido situ..
cea cea..dah puas sembang br la reti2 nak kesian kan.. ;p

ok itu aje..
acik nak bersiap keluar ni..
ada beberapa urusan yg perlu di buat..
ta-ta...

5 Comments:

Nonoy said... [Reply to Comments]

dah besar si kenit tu. dah nak jadi abang kawasan dah. hiahahahaiihihai

miss dinza said... [Reply to Comments]

comel nyur anak tina

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

aku baru meroyan nak mkn assam laksa! huhu!

Nadia Yuna said... [Reply to Comments]

sedapnya nampak assam laksa tu. terliur sudah

nasaoji said... [Reply to Comments]

la, masih menggelupur kah kamu pegang itu mika?..aiseehhh...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...