Instagram : @peejburhan

open house wajib tiap tahun~

last saturday mmg dah block schedule untuk open house wajib ni..
wah block schedule katanye..gaya mcm la busy benar kan.. ;p
kalau siapa dah biasa blog ni rasanya tau la kot..
mmg tiap2 tahun umah ni je aku pergi..
abis mmg dia je rajin buat open house ni..
kawan2 lain xde buat pung..
cea..cakap orang..mcm la umah aku buat kan..

ice cakap dia akan pick up pukul 6pm..
dia dpd melaka..ada wedding..
katanya jln jam..so 6ish jugak la sampai..

:: dah siap2..semangat uolls..feeling mau raya ::

masa naik kereta ice tension aje..
sebab bile bumper..dok la grekk..grekk..cecah bawah kot..
pastu orang mesti nak salahkan aku..
mcm kekasih lama tina la..
naik kereta dia..mesti cecah bawah..
pastu ada ke dia suruh aku tahan nafas setiap kali ada bumper..
wtf..motif tiba2 aku nak kena tahan napas kan??

oh kami ke open house umah shawal..
seperti biasa if pergi sana..
menu wajib ialah laksa johor..oh sukaaaaaaaaa...


:: yeaay..sila ambik dgn tamaknya ::
:: encik ice n cik huda ::
:: cik nonoy ::

supposedly nysya join..
tp dia pergi putrajaya la apa la..
tp suruh tunggu..
lama gila tunggu..
x timbul2 jugak..
so lepak aje la..
haha tipu..sebenarnya lepas tu bedal nasi lemak pulak..
siap ada paru goreng..nice..
lupa pulak nak snap..

:: moi ::
::bakal pengantin yg dah naik serinya...huaaa..lagi 2 bulan aje weyh..takut x??takut x?? ke korang mmg suka n x sabar?? ngehh ::
:: encik shawal kita ::
:: perempuan gilak ::
shawal as always..mmg a good host..
pandai dia bagi2 masa..kejap meja ni..kejap meja sana..
x rasa left out pun..
kalau aku x reti la weyh..selalu if buat majlis ke apa..
aku akan decide nak jemput group mana..
x suka campur2..nanti mak x tau nak layan mana..
x bagus betul..

:: kak n adik yg ternyata kakaknya cantik lagi...wahhhh..nak jugak...larikssss ::
noy baik hati lak nak snap banyak2 pic aku..
tgk air tu..ni pun kira ada warna la..
mula2 nak amik ni mcm confuse aje..
sebab air warna pink cairrrrrrrrrrrrrrrrrrr gila..
mcm pelik..air apakah ini..
aku ingat air sirap yg air batu dah cair..
haha kejam gila kan..
rupanya air ice cream soda...letak sikit sirap..bg nampak warna..
haha pelik2 je shawal ni..
tapi sodapppppppppppp...


:: wah cerianya encik shawal..heheh ::

lama la tunggu..sampai 8.40pm nysya ni x sampai2 jugak..
last2 kita org gerak la..
sebab ice ada open house lain..
kita org pulak ada program bersama prett prett..

:: group photo ::
:: since 1996 n hope many more years to come :D ::

oh hari tu ada someone comment nampak diriku ini kat sana??
haha malu nye i..
nasib x tegur..kalau tegur lg malu kot..
lepas ni kena extra berhati2 la..
banyak pulak bloggerazi ni... ;p

ok thats all..ta-ta..

9 Comments:

Tina Banana said... [Reply to Comments]

kekasih lama? hahaha.. ada eehh dia ckp mcm tu kat ko.. aku x ingat la.. hehehe..

bestnya laksa johor!

Ceera said... [Reply to Comments]

bloggerazi memang bersepah2 skang...

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Peeja sayang kat kwn2 MRSM peeja, mama pun rasa macam dah jadi anak2 mama yg di bagi kat org..bela...he he he!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

peeja kira cam celebriti blogger dah la skang..of course orang cam kan..hehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

klu aku terserempak ngn ko, kompem aku nak amik gambo bersama, yg terpinga2, aderlah asben aku..hehehe..

Leen said... [Reply to Comments]

Haha, pasni kalau terjumpa ko, aku nak amek gambar senyap2 pastu post kt ko.. hahaha.. *feeling paparazzi*

Liyanaroxx said... [Reply to Comments]

kak peeja...kitalah nampak akak tuh!!!pic kita pun ada gak terselit dalam entry akak nih...hiksss...=) jeng..jeng..jeng..=P

peej said... [Reply to Comments]

tina - ye la..aku ingat lg..time tu pergi berjaya time square x silap aku..


ceera - kan..so scaryy..


mama - iyolah...tp dorang mmg baik pun..friends to keep..


darling - xde maknanya celebrity...


nasaoji - gilakah...x kuasa ok..i pemalu..


leen - ish takutnya..tp kalau betul nak amik..amik angle cantik2 ok..haha


liyana - ye ke..yg mana satu..ish takutnya..x perasan pulak masa kat sana..

serenum said... [Reply to Comments]

thanks for coming :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...