Instagram : @peejburhan

open house lagiii~

open house mmg banyak..
sekarang jadi trend kot open house ni..
semua berlumba2 aje nak buat..
dulu xde la byk sgt kan..
tp kalau sehari dah sampai 4-5 open house..
mmg x dpt la nak pergi semua kan..
so kita select2 aje..

ni pun mula2 malas aje mau pergi..
ok pergi itu x malas..
nak bersiap tu malas..
tp memikirkan sebab open house ini semua masak sendiri..
dah la host adalah chef...so adalah rugi x pergi kan..

so siap2 semua..around 4ish bergerak la..
seperti minggu lepas..jam adalah menggila..
semua nak pergi open house kot..
gila keluar simpang rumah..kat jalan depan ni je dah jam..
so dpd setiawangsa ke hillview took us almost 1/2 hour..gilo..

sampai terus ke belakang..post tersorok :D
syok sikit..boleh freely hisap rokok ke apa ke..
depan pack sgt..n penuh artis aje..
oh btw..ni kawan edan n noy..
acik baru jumpa berapa kali aje..
tp she's so nice..
so di jemput sama..harus la pergi kan..

oh foxy farah pun ada..
sebab deedee ni kawan high school dia ke apa..
kecik kan kl..pusing2..jumpa orang yg sama jugak..
farah sampai lambat sikit..sebab jam gila jugak..
so sementara bonda n bapak dia makan..
bibik berjaya ini jaga lil farell..

:: noy n lil farell.. ::
:: lepak di area belakang.. ::

oh makanan adalah sedap..
dgn jayanya membedal laksam, nasi dagang ..matiklah tamak gila..
then makan lamb..
oh dtg lambat..so x dpt merasa lasagnaa..haahh..i wanttt..
then sambil lepak..sambil makan dessert pulak..
pun pengsan..chocolate mousse..creme brulee..die die..
sorry x amik pic makanan..
mak segan uolls..
sebab x kenal kawan2 dia yg lain..
kang org ingat aku ni gila pulak amik2 pic makanan..

later bila crowd dah kurang baru lepak depan..
sambil2 cuci mata..
aku cuci mata..noy cuci mata..farah cuci mata..haha..
xde la..xde apanya nak cuci pun..



:: ibu dan bapa mithali..ngeh ::
:: missy f n nurul yg ceria di awan biru..miahahha ::

since x banyak snap pic kat sana..
so ini adalah pic courtesy of foxy farah..
thanks bebeh..




:: us with mun n deedee ::
:: us with the host ::

lama gila lepak kat sana..
patut ada rumah lain kena pergi..
tp mcm kemalasan..haha boleh..
so pergi coffee ke tempat lain aje ..
ok tu je..ta-taaaaaaaaaaa~

4 Comments:

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

Singgah sebentar.Jgn lupa singgah di http://eyriqazz.blogspot.com

sI tEDI said... [Reply to Comments]

peeja!! teruja aku tgk kambar nonoi dalam metro ahad hari ini. he he he he...

eh eh.. aku lari topiK! ekekekeke

Anonymous said... [Reply to Comments]

http://www.hmetro.com.my/Current_News/myMetro/Sunday/Gigs/20091011124044/Article/index_html

cute la noy! =D

peej said... [Reply to Comments]

eyriqazz - will do.. :D


si tedi - mmg lari..


anonymous - salah window ni..nak puji noy pergi blog dia..blog ni utk puji tuan blog aje..hahah

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...