Instagram : @peejburhan

movie & shopping~

last sunday ke ou.
sebab noy nak carik baju nak ke concert beyonce..
x dpt pun..nasib nok..sebab dah cancel pun..
kalau dah beli baju..mesti kau lg hangin kan.

sampai aje..xde plan apa.
tiba2 beratur aje nak beli tiket wayang.
padahal x tau nak tgk cerita apa pun.
nak tgk cerita pukul 8pm.
nak tgk surrogate. tp noy ni bukan paham cerita robot..
so pilih tgk cerita lain.
so pilih pandorum instead.
tu nanti aku review la.

:: nak amik pic bertiga..tapi edan hilang..entah mamat mana pulak muncul.. sibuk dia tu ::
:: masih x jadi....apa kena la edan tu ::

oh hati adalah gembira..
sebab noy yg nak shopping tiba2 aku pulak yang terjebak.
saja masuk dorothy perkins..sekali ada sale :D
oh suka..so dapat 2 top di situ.
then satu dress di mark & spencern
satu pantyhose di colours..
weeehoooo~ oh suka2..
aku x snap pun pic2 tu..
xpe nanti aku pakai n snap2..kasi tepek sini korang nampak la..
aku bukan byk baju..pusing2 itu jugak..
so kalau baru tu nampak sangat ketaranya tu.

tu pun nak beli sandal kat vincci..
nasib xde size..xde color..or langsung xleh sarung..kaki adalah gemuk.
kalau x tah berapa pulak lg duit terbang...
dah rasa lega dpt barang2 yg perlu..
baru la continue carik barang noy..

:: saya seronok dpt shopping...ye la..i mana ada shopping raya ke apa ::
:: orang yg kecewa bermacam2 kedai masuk..xde satu pun yg berkenan.. ::
dah settle..
harus la duduk aje..dah x larat...
gila besar ou tu..
dah la x biasa area tu..so mmg x tau mana nak tuju..
jalan aje mana suka..

hoh shopping is addictive..
tp xpe..rasanya aku adalah terkawal..
cea..cakap la kan..
cuma duit adalah kepuk2..habis everyday pun ada je nak beli kan.. ;p

7 Comments:

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

sekali sekala shopping mmg best kan.lagi laaa kalo part beli baju.mesti x saba2 pakai pastu.hehe..

puangulagulakapas said... [Reply to Comments]

hoho.
sopink memanglah heavan kan.
best kan duet bekepuk
ari2 leh shopping..
ohhh wonder.. (--)

NenekPenne said... [Reply to Comments]

tak masuk Forever 21?
apa dorothy perkins ada sales?
hari tu cari legging kat situ, tak ada size, then go to topshop, baru ada...then sekali pi ZARA...waaaaa lagi murah kat situ dari topshop...hangen jer...

baca entry yang top dulu baru masuk entry ni...

peej said... [Reply to Comments]

fieza - oh ye ke..aku pulak pelik..beli. pastu sayang gila nak pakai. nak tunggu masa sesuai baru pakai. bodoh gila haha


gula2kapas - tu la kan. tapi masalahnya x kepok2 so x dpt la kan. haih.


penne - xde la sale menggila. tp quite ok la. sukeee.. top shop semua tu utk org kecik2 ok la..bdn mcm ni payah nak ada size.

puangulagulakapas said... [Reply to Comments]

betol2.
top shot keji tau!
baju sume pun kecit2 ajork
tp dorothy perkins adalah terbaek.
pegi mesti ada je bju berkenan.
hehehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

lmer tak shping tuk dr sndir..tuk dapur sendr jer..hehehe...

ou mmg beso..aku tak pernah round penuh...!..bru 2 kli je pun p..hehehe..

Nonoy said... [Reply to Comments]

noy gumuk todikit :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...