Instagram : @peejburhan

masih begini~

masih xde mood..
x rasa nak update langsung..
plus mcm x tau nak update apa..
dpd update n mengamuk2 ikut emosi..
better x payah langsung kan...

tapi masih je online n blog hop..
so oleh itu..korang pun sama la yea..
biar tuan blog ni berehat..
korang buat la lawatan kawasan ke blog2 lain ye..
bersepah link kat sidebar tu..
have fun pepets...

p/s : mengantuknyaaa..zzzzz



8 Comments:

Dils said... [Reply to Comments]

Takpe, takpe.

Take your time. If you feel like nak stop blogging, I (and aku sure ramai )understand and if you continue to feel like blogging per usual ramai jugak suka.

In the mean time, jom tengok tv series~!

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku kalo ko ckp mcm ni...aku takpa...
jgn kang ko emo tak tentu pasal...
risau ok... kang memcm aku pk... ko ni ok ke tak... dah tergulek ke hapa... hishhhh

peej said... [Reply to Comments]

dils - ye la tuh..baru private blog ramai dah bising2..ni pulak nak stop..mmg susah la.. plus mcm dah sebati kot ngan jiwa..cuma tgk mood aje..malas or rajin..


lilred - awww..concern nya dia..aku ok la..cuma malas n xde idea aje..

ai said... [Reply to Comments]

ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz

(join kau)

peej said... [Reply to Comments]

ai - hahah..aku ikut nasihat kau la sebab tu rasa nak tido aje ni..

lily lotus said... [Reply to Comments]

ekekeke..selamat bermalas-malasan..janji ada sepatah dua kata updatekan ;)

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku tak concern... aku bloggerazi je... gagagaga

peej said... [Reply to Comments]

lily lotus - iye..tp mcm keji aje update gaya ini..


lilred - hoh kijam..fineeee!!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...