Instagram : @peejburhan

k.l.ci.ci~

as usual asal noy nak keluar aje..
harus la sibuks nak ikut..
x kira..

noy nak beli clinique..
eh apesal ejaan clinique ni mcm gedik sgt eyh??haha
so pergi..org adalah ramai..
kena tunggu kejap..
sambil2 snap2..

:: cik nonoy n encik edan ::
:: hoh..muka besar kembali seperti pasu.. ::
:: kerana x sanggup pergi klcici muka sememeh..berjaya make up dlm masa 3 minit aje..so simple..nice kan..nanti aku rajin aku buat tutorial ye ::
:: bunga yg comel kan..geram aje tgk ::

:: noy with beauty consultant ::
nampak x orang di belakang itu..
itu ialah redmummy..
aku dah nampak..nak tegur..tp i kan pemalu..
so malash la..
sekali time bayar dia nampak edan..
tiba2 aje suara tinggi aje, ' i think i know u'
aku dia x nampak..wah adakah aku kecil dan org x perasan..
wah nak jugak..padahal besar almari kan..
lepas tu baru nampak..
di katanya aku sombong..
bukan sombong..pemalu..tu dua benda berbeza tu..
nak jugak pertahankan x sombong tu..walaupun..

lepas tu jalan2 aje..
noy gila nak carik baju untuk pergi concert beyonce dia..
x paham aku..nak carik warna gold la..
aku dah kata dia ni gila..dia ingat dia yg beyonce kot..
feeling mcm dia yg nak buat concert..bagaimanakah ittew??
sekali semangat lebih..concert cancel uolls..
wah..matiklah ayat dengki x dpt pergi ni kan ;p

:: aku bukan nak amik pic edan..tp orang di sebalik tu ::
:: haaa baru nampak... :D ::

tgk la edan tu..selamba je isap tau..
aku je masih penakut pemalu nak isap sesuka hati..
ok tu je la..
tiba2 mcm malas nak type panjang2..
ta-ta..

8 Comments:

noora said... [Reply to Comments]

hi Peej..
i read yr blog on and off..
i rasa u cantik dear..nothing much to say,continue writing ya..

Noora

cookie devine said... [Reply to Comments]

besar macam pasu??wahhh,,,xngagak.U chumelll k.Pasu ke tempayan ke janji vouge k.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mekap simple dalam 3 minutes tu pun dah meletups dek..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... [Reply to Comments]

memang cantik dan cute bunga bulu2 tue peej...

nasaoji said... [Reply to Comments]

ader gak kat blog kak red tang kelinik nih....

3 mnt ajer?..cepat seh..lawo aku nengoknyer..

ai said... [Reply to Comments]

iklan kat blog kau ni pon clinique :P

gilak la kau mekap 3 minit je. Aku 3 minit tu baru abis tepek bedak (6 inci). ngeeeeeeee

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Kenapa bunga dalam n3 tuh comel pd pandangan peeja? Mama tengok bulat2 macam peeja jer...he3x

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

buatnya semua yg dtg tu pun nk pakai baju gold.. camne? kang 1 kawasan tu semua bergemerlapan haha :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...