Instagram : @peejburhan

i'm ok now~

haha..told u by today aku dah ok..
sorry la to everyone..
aku kalau mood mcm tu mmg rasa mcm dah x suka semua orang je..
feeling mcm depress2 nak kurung diri..
xmo makan semua..cea poyo kan..
padahal bgn tido je terus ingat makan..bagusss..
terima kasih makanan esp masakan mama..
memberi aku harapan untuk teruskan hidup..haha..

mula2 mmg still x ok..
then xnak mengadap pc..
lg depress je rasa..
so layan dvd ngan mama..

then malam kasi chat..
bg mood ceria sikit.. :D
hehehehooo.. amboi..ceria benar nih..
seronok chat with someone u didnt know..
who wont judge u...
ok xde la like a total strangers..
but x kenal personally..
ok motif aku nak terang panjang lebar kat perenggan ni?? hmmm..
ok abaikan..
so mood terus menjadi happy2 kembali..

ok dah hyper n happy ni..
now what??
oh lupa..thanks jugak bg yg concern n doa2 ..jampi2..bomoh2..
maybe sebab tu jugak mood sudah ok..
still dunno what to blog about..
rasa mcm nak blog..tp tiba2 x tau nak cerita apa..
tgk la mcm mana..

ok tu je la..
buhbyeeee..

5 Comments:

shiela said... [Reply to Comments]

hehe..baru bes dpt baca ur writing balik..hv nice day :D

katrin saloma said... [Reply to Comments]

monin peej, so happy to read tht u r feeling better now. problems come and go like a rush of wind in our life kan :) time tu we just need someone or something to hold on to..utk bertahan.
i'm so glad i can read ur blog again. akak nk try ur recipe roti puding this weekend. hv a great weekend k.

Foxy Farah said... [Reply to Comments]

glad u feel much better now,take care.xoxo

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahha adakah ko berchatting dgn org kacak maka sebab tu ko adalah super hepi :P

mrshafiidz said... [Reply to Comments]

salam peej,
huhu..dah agak da, ko kalu private bukan lama2..tak pe,semua org pun ada mood swing..aku paham,normal la tu..lain la mcm aku,mood swing tunggang langgang..hahaha..last2 buat2 dunno je..*apa aku merepek ni?maaf la,sangap sebab mama ko tak update,ko private kejap,chics melancong tak balik2 lagi* haih.. =_='

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...